Drojdia de bere are efect antidepresiv

Ca efect general drojdia de bere are capacitatea de a acoperi carente de minerale, aduce vitamine, antioxidanti si nutrienti care previn si amelioreaza anemia. In plus contine substante cu efect tonic, antidepresiv, dar si substante care au ca atiune scaderea colesterolului si normalizarea glicemiei. Una din calitatile certe pe care le are drojdia de bere este aceea de a proteja functia hepatica.
Drojdia de bere poate fi administrata ca si supliment nutritiv, dar are si mari beneficii in intretinerea pielii, parului, nu doar a starii generale de sanatate.

Drojdia de bere poate fi folosita ca masca pentru fata in cazul celor care au probele cu leziunile de tip acneic sau care au iritatii, eczeme sau un ten foarte uscat si lipsit de stralucire. Cea mai buna combinatie este aceea intre drojdia proaspata si miere. Se combina parti egale, pana rezulta o pasta care se intinte pe fata si se tine circa 30-40 de minute. Aceeasi combinatie este ideale pentru par, ca masca de par. Se aplica pe parul curat si ud si sa tine cat se poate de mult, chiar si peste noapte sub o boneta de cauciuc.

Vitamine si minerale necesare in dieta

Combinatia intre drojdie si miere se poate consuma ca atare si este un tonic excelent pentru copii si convalescenti si este miraculoasa pentru femeile insarcinate. Zilnic se pot consuma circa trei lingurite de pasta de miere cu drojdie, echivalentul unei bucati cat o nuca de drojdie de bere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu