www.descopera.co.uk/merit Trimite codul Chesterfield

Cumpara tigarete Chesterfield (Black 100’s, Blue 100’s si KS, Silver 100’s si KS, Green KS) din magazinele participante apoi solicitati vanzatoarei sau reprezentantului Philip Morris Trading aflat langa casele de marcat.

Descopera codul unic format din 8 caractere alfanumerice in interiorul pachetelor de tigarete Chesterfield participante si introdul impreuna cu codul primit la casa de marcat (format din 5 caractere alfanumerice) pe site-ul campaniei.
Chesterfield și-a mutat spațiul de campanie promoțională pe www.descopera.co.uk/merit
În perioada 15 decembrie 2014 - 25 ianuarie 2015, Philip Morris prin brandul CHesterfield desfășoară concursul "Merit V" în care se vor acorda 42 de telefoane iPhone 6 (culoare alb), câte unul pe zi, valoarea totală a premiilor ajungând la 170.000 lei (tva inclus).
Metodologia de înscriere în concurs e simplă condiționată de 2 lucruri. Codul promoțional găsit sub pachetele Chesterfield și codul unic de identificare format din 5 caractere acordat participantului de către un reprezentat Chesterfield în momentul achiziției.
Combinând cele 2 coduri, veți trebui să trimiteți codul format pe www.descopera.co.uk/merit sau prin sms la 1796 (tarif normal în rețelele Vodafone, Orange și Telekom Mobil)
Lista câștigătorilor dar și regulamentul complet pe www.descopera.co.uk/merit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu