Suc de legume care curata rinichii de toxine

Sucul de castraveti,laxativ natural

Este poate cel mai bun diuretic natural. Se recomanda in litiaza renala, guta si artrita. Marunteste calculii renali, mai ales daca este folosit in amestec (o parte suc de castraveti la trei parti de sfecla rosie, 11 parti de suc de morcovi si una de zeama de lamaie). Usor laxativ, sucul de castraveti calmeaza colicile, iar prin continutul de minerale previne caderea parului si ajuta la intarirea unghiilor.

Sucul de pastai protejeaza inima

Sucul de pastai de fasole verde are calitati diuretice si depurative. Se foloseste in litiaza renala, guta, reumatism, diabet si la curatarea tenului in acnee. Este tonic cardiac si hepatic, cazuri in care se bea simplu (aproximativ 100 de mililitri pe zi) sau in combinatie (o parte de suc de pastai la trei parti de suc de morcovi si doua de suc de laptuca).

Sucul de gulie trateaza stomacul

Se consuma simplu sau in amestec cu suc de morcov si papadie in decalcifieri ale oaselor si dintilor, indeosebi la copii. Gulia este puternic alcalina, de aceea se recomanda folosirea ei in hiperaciditate gastrica. In acest caz se bea o jumatate de cana de suc inainte de fiecare masa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu