Remedii naturiste pentru pielea iritata

Daca tocmai te-a muscat un tantar sau ai stat prea mult la soare si te-ai pricopsit cu o mancarime de piele, afla ca solutiile la aceste probleme sunt mult mai la indemana decat ti-ai fi inchipuit. Sunt chiar in bucataria ta si nu sunt deloc costisitoare!
Ulei de cocos pentru piele uscata
Uleiul de cocos nu este bun doar la gatit, ci s-a dovedit a fi un ajutor de baza si pentru problemele legate de o piele foarte uscata; spre exemplu, mamicile care alapteaza si au mameloanele uscate si iritate, pot folosi cu incredere acest produs natural; la fel de eficient s-a dovedit a fi si pentru problemele bebelusilor care sufera de eruptii cutanate.
Ulei de lavanda pentru calmarea arsurilor de soare
Ai stat prea mult la plaja si simti ca iti arde pielea? Poti folosi pentru tratarea acestei probleme cateva picaturi de ulei de lavanda amestecate cu suc proaspat de aloe vera.
Cartofi cruzi pentru mancarimea pielii
Feliile de cartofi cruzi au rolul de a stopa senzatia de mancarime a pielii, datorata muscaturilor de insecte. Tot ce trebuie sa faci este sa pui pe zona afectata o felie de cartof crud si sa astepti cateva minute pana se amelioreaza starea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu