Lamaia verde are proprietati anticancerigene

Lamaia verde are numeroase proprietati medicinale. Iata impotriva caror afectiuni lupta cu succes.
Este un bun adjuvant in caz de febra - Sucul de lime reduce febra, gratie cantitatii mari de vitamina C pe care o contine.

Imbunatateste digestia - Bea apa cu lamaie verde pentru a-ti imbunatati digestia in mod natural.

Flavonoidele din compozitia lime-ului stimuleaza sistemul digestiv, in timp ce acizii pe care ii contine divide macro-moleculele din alimentele consumate, usurand digestia.

Trateaza cistita - Infectia urinara, cunoscuta in termeni medicali drept cistita, este o inflamatie a vezicii urinare cauzata de o igiena intima precara sau de o reactie alergica la anumite medicamente.

Pentru a combate aceasta afectiune in mod natural, poti consuma suc de lamaie verde, intrucat aceasta abunda in potasiu, un mineral care contribuie la eliminarea substantelor toxice de la nivelul rinichilor si vezicii urinare.

Usureaza simptomele artritei - Aceasta afectiune apare ca urmare a acumularii in exces de acid uric in corp.Insa, acidul citric din compozitia lamaii verzi are puterea de a dizolva acidul uric si favorizeaza eliminarea lui prin urina.

Scade nivelul colesterolului „rau” - Lime-ul contine un flavonoid cunoscut sub numele de hesperidina, o substanta ce reduce nivelul colesterolului rau din sange. Astfel, riscul de a suferi de boli cardiovasculare este mult mai mic.

Are proprietati anticancerigene - In compozitia lamaii verzi se afla  limonoide, compusi cu proprietati anticancerigene. Astfel, printr-un consum constant de lime, riscul de a suferi de cancer de colon sau de stomac este redus la minimum.

In plus, studiile arata ca lamaia verde are o putere mult mai mare de a lupta impotriva radicalilor liberi, spre deosebire de ceaiul verde si ciocolata neagra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu