Cum scapam de negi?

Negii sunt acele excrescente ale pielii, cu aspect neplacut. Unele alimente, pe care le gasesti chiar la tine in camara, te pot ajuta sa scapi de acestia.

Usturoi

Acesta are proprietati antivirale, ajutand la uscarea si la indepartarea negilor. Piseaza 2 catei de usturoi si aplica pasta pe negi. Acopera zona afectata cu un pansament si lasa usturoiul sa actioneze 12 ore. Indeparteaza bandajul, clateste cu apa rece si unge zona afectata cu vitamina E din capsule.

Cartofi

Pentru a indeparta negii poti apela si la cartofii cruzi. Tai un cartofi felii si frictioneza zona afectata cu acestea. Urmeaza procedeul cel putin 2 saptamani.

Aloe vera

Planta poate fi utilizata cu succes in eliminararea verucilor. Aplica pe zona afectata suc de aloe. Urmeaza procedeul pana vezi imbunatatiri.

Coaja de nuca verde

Aceasta este indicata in stoparea negilor, chiar si a celor de dimensiuni mari. Frictioneaza verucile cu coaja verde, de 3 ori pe zi. Urmeaza tratamentul 10 zile dupa ce negii s-au uscat, pentru a fi siguri de eliminarea acestora.

Morcovi

Intr-un vas pune un morcov ras marunt. Adauga 1 lingura de masline si amesteca. Aplica pasta pe negi, de 2 ori pe zi, pentru 3 saptamani. Lasa compozitia sa actioneze 30 de minute, dupa care clateste cu apa rece.

Ceapa

Taie o ceapa felii si stoare o lamaie mica. Aplica sucul pe neg, dupa care acopera zona afectata cu felii de ceapa. Inveleste cu un pansament si lasa ceapa sa actioneze 30 de minute. Repeta tratamentul de 3 ori pe saptamana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu