Cele mai sanatoase sucuri naturale

Ce-ati spune de un amalgam de vitamine intr-un singur pahar? Sanatate curata! Evitati pe cat posibil sucurile din comert! Diabetul e una dintre afectiunile care ii pandeste pe cei care au acest obicei. Iata care sunt, potrivit divhair.ro, cele mai sanatoase sucuri naturale:

Sucul de aloe vera

Singura solutie de a intra in posesia acestui suc este de a-l cumpara de la magazin. Insa acesta reprezinta un cocktail de vitamine si minerale pe care nu vrei sa-l eviti: A, C, E, acid folic, B1, B2, B3, B6 si B12, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier si potasiu.

Pe langa efectul benefic pe care planta il are asupra patologiei dermatologice presum arsuri sau psoriazis, aloe vera diminueaza balonarea si imbunatateste digestia, stimuleaza imunitatea si are efect de epurare.

Sucul de rodie

Desi este hipercaloric, avand un continut crescut de glucide, acest suc are un continut foarte mare de antioxidanti, meniti sa imbunatateasca functia cerebrala si sa protejeze impotriva aparitiei cancerului. De asemenea, consumul de suc de rodie a fost legat de declinul riscului aparitiei cancerului de prostata.

Sucul de merisoare

Acesta este bogat in vitamina C, stimuland sistemul imunitar. In plus, sucul de merisoare neindulcit are un efect benefic asupra tractului urinar, scazand riscul de aparitie al infectiilor urinare cu ajutorul substantelor denumite proantocianidine.

Sucul de grapefruit

Pe langa un continut crescut in vitamine, sucul de grapefruit are proprietati alcalinizante, fiind benefic pentru tractul digestiv. De asemenea, acesta prezinta proprietatea de ardere a grasimilor, ajutand la mentinerea unei greutati normale a organismului.

Sucul de ananas

Sucul proaspat de ananas contine vitamina C, menita sa imbunatateasca sistemul imun, dar si o enzima numita bromelaina, avand proprietati antiinflamatoare si stimuland digestia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu