Merele, caisele, sparanghelul, sfecla rosie, broccoli, conopida, morcovii, telina,
afinele, cresonul, castravetii, fenicul, usturoiul, grapefruit, fasolea
verde, frunze de Kale, prazul, lamaia, salata verde, ceapa,
portocalele, ardeiul gras si ardeiul iute, ananasul, prunele, zmeura,
spanacul, capsunile, napi, ridichile (si cele albe si cele rosii),
rosiile, pepenele verde - sunt bunatatile din lista de alimente cu zero
calorii.
Lista cu alimente cu zero calorii mai contine si toate
condimentele, ierburile aromate, dar varza alba si rosie crude si varza
murata.
Fructele din lista alimentelor cu zero calorii pot
fi incluse la micul dejun, legumele sunt ideale la pranz si la cina.
Morcovii si citricele, dar si merele pot fi alegerea cea mai buna pentru
gustari.
Toate aceste alimente cu zero calorii isi pastreaza beneficiul unui
aport caloric nesemnificativ daca sunt consumate in cantitati
rezonabile (mai ales merele, pepenele rosu, sfecla rosie, portocalele,
ananasul si prunele). Toate legumele verzi pot fi consumate fara limita.
Sucurile preparate din fructele si legumele din lista pierd calitatea de alimente cu zero calorii, prin pierderea fibrelor pe care acestea le contin.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu