Lamaia verde trateaza constipatia

Tratează constipația

De asemenea, lămaia verde tratează constipația, o afecțiune care se întalnește cu precădere în cazul persoanelor care au un metabolism leneș și se confruntă cu surplusul de kilograme.

Scade nivelul colesterolului

Nu în ultimul rand, lămaia verde reglează nivelul colesterolului în sange și îmbunătățește calitatea vederii și tonusul general.

Pentru efecte vizibile, se recomandă consumul de lămaie verde în combinație cu ananas, aloe vera și portocale, întrucat ultimele 3 ingrediente sporesc eficacitatea lămaii verzi, contribuind astfel la accelerarea digestiei și la eliminarea apei și toxinelor din organism.

In cazul în care ai probleme digestive, precum gastrită sau ulcer, consumul de lămai verzi nu este indicat în cantități mari, din cauza faptului că excesul de aciditate afectază mucoasa stomacului. Așadar, înainte de a începe o cură cu lămai verzi este indicat să se consulte un medic de specialitate.

Reglează asimilarea substanțelor nutritive

Consumul de lămaie verde este indicat persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus, întrucat are un rol important în reglarea asimilării substanțelor nutritive, favorizand atat digestia, cat și metabolismul hepatic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu