Ce legume ne ajuta sa avem o piele frumoasa?

Varza de Bruxelles

Aceasta leguma este bogata in compusi sulfurici ce impiedica dezvoltarea tumorilor. Ea te protejeaza de infectii, inflamatii si reumatita.

Sfecla rosie

Cunoscute pentru culoarea lor purpurie ce poate pata pielea, sfecla rosie este o leguma extrem de sanatoasa ce ar trebui sa se gaseasca destul de des in meniul familiei tale. Este si o leguma ce te ajuta sa ai un ten lipsit de cosuri si pete, care hidrateaza pielea si amana aparitia ridurilor. Mai mult, sfecla ajuta la arderea grasimilor si te ajuta sa slabesti.
Vinetele

Aceste legume sunt cu totul speciale. Substanta care le da culoarea frumoasa mov este de fapt un aget special anti-imbatranire. Tot aceasta substanta este benefica in prevenirea raspqndirii celulelor canceroase. Nasunina este extrem de benefica si pentru functiile cognitive si te protejeaza de Alzheimer.

Busuiocul

Aromat si frumos mirositor, busuiocul este un ingredient de baza al bucatariei asiatice. Pentru ca aceasta planta este bogata in anti-oxidanti, este benefica sanatatii intregului corp si te ajuta sa ai un ten frumos. El este eficient in prevenirea raspandirii cancerului cervical si chiar la tratarea lui.

Spanacul

Spanacul este bogat in substate esentiale care iti fac ochii mai luminosi si te fac sa arati mai tanar. Mai mult, el este bogat in fier, un mineral extrem de important ce te ajuta sa ai un ten curat si sanatos. Adauga spanac proaspat in salata sau foloseste-l in diverse mancaruri. Incearca sa nu-l fierbi prea mult pentru a te bucura de toate proprietatile sale. Poti sa il prepari si sub forma de smoothie cu broccoli si castravete.
Varza rosie

In afara de culoarea frumoasa a verzei rosii ce da un asoect placut mancarurilor tale, ea contine minerale esentiale care te ajuta sa iti mentii frumusetea in interiorul si exteriorul corpului. Continutul ridicat de iod si sulf ajuta la curatarea intestinelor, lucru ce se va vedea prin faptul ca vei avea un ten frumos si radiant. Nu te poti astepta sa arati bine cand corpul este plin de toxine si cel mai bine este sa consumi alimente care ajuta la eliminarea lor. Adauga varza rosie la hamburgeri, senvisuri si salate. Ea este foarte benefica si gatita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu