Remediu naturist care desfunda arterele


Ateroscleroza se refera la  o serie de modificari ale arterelor inimii, constand in depunerea si infiltrararea de grasimi, lipide, polizaharide, sange, tesut fibros si depozite de calciu in peretii arterelor. Ateroscleroza este cauza aparitiei majoritatii bolilor cardiovasculare (angina pectorala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, accident vascular cerebral).

Urmatoarea reteta este ideala pentru cei care se confrunta deja cu aceasta afectiune care, netratata, pune viata in pericol. Pentru a obtine acest remediu ai nevoie de:

- O radacina de ghimbir de 3-4 cm

- 4 lamai

- 4 catei de usturoi mari

- 1-2 linguri de miere, de preferat biologica

- 2 litri apa
Odata pregatite ingredientele, te poti apuca de treaba. In prima faza, spala bine lamaile, care vor fi folosite cu tot cu coaja, si ghimbirul, apoi curata usturoiul. Taie toate cele trei ingrediente in bucati si introdu-le in blender.

Peste pasta obtinuta adauga cei 2 litri de apa, apoi pune la fiert. Amesteca frecvent prin recipientul pus la fiert. Opreste focul la 4-5 minute dupa ce leacul a dat in fiert si lasa-l, apoi, sa se raceasca. Toarna produsul obtinut intr-un recipient de sticla si adauga mierea de albine.

Pentru a desfunda eficient vasele de sange blocate de placile de aterom, acest remediu trebuie administrat timp de trei saptamani. Astfel, bea zilnic 250 ml din aceasta licoare, cu cel putin 2 ore inainte de masa. In restul timpului, pastreaz-o in frigider. Dupa scurgerea celor trei saptamani poti face o pauza de o saptamana, dupa care poti relua intreg procesul de administrarea a remediului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu