Preparat care arde grasimile

Ce zici de un preparat care arde grasimile, elimina excesul de apa, imbunatateste vederea, auzul si memoria? Ingredientul principal este hreanul proaspat care se combina cu lamai bio si miere.

Frunzele de hrean sunt extrem de gustoase si usor picante, iar radacina este frecvent utilizata in diete. Cu toate acestea, hreanul esteu un veritabil medicament, gratie nutrientilor si fitochimicalelor continute. Consumul de hrean stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice din intestin si este un ingredient indispensabil pentru alte feluri de mancare, in special cu alimente grase, deoarece ajuta sa fie digerate mai usor. Mai mult decat atat, hreanul reduce oboseala, creste metabolismul, curata organismul si este recomandat diabeticilor.

Cum arzi grasimile pentru a pierde in greutate
Ingrediente:
125 de grame de hrean
3 linguri de miere
3 lamai

Mod de preparare
Tineti lamile timp de 10 minute in apa cu otet, pentru a mai indeparta din pesticide. Taiati lamaile, scoateti samburii apoi le adaugati peste hrean, impreuna cu mierea. Pastrati amestecul sigilat, intr-un borcan, la frigider.

Utilizare
Ia o lingurita de doua ori pe zi, in timpul mesei. Dupa 3 saptamani rezultatele vor fi vizibile, iar talia mai mica.
Cum puteti pastra hreanul

Radacinile proaspeta de hrean pot fi folosite pe tot parcursul anului daca sunt pastrate in nisip umed sau in subsol. Daca ai o radacina mai mare si ai nevoie doar de o parte mica din ea, infasurati restul in folie de aluminiu si pastrati-l in frigider intr-o cutie de legume.

Mai mult decat atat, in cazul in care vrei sa pastrezi proaspat hreanul ras - pana la trei saptamani, il poti amesteca cu o lingurita de zahar si 4 linguri de suc de lamaie sau otet . Pastrati-l in borcane sigilate, inchise in frigider.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu