Ce zici de un preparat care arde grasimile, elimina excesul de apa, imbunatateste vederea, auzul si memoria? Ingredientul principal este hreanul proaspat care se combina cu lamai bio si miere.
Frunzele
de hrean sunt extrem de gustoase si usor picante, iar radacina este
frecvent utilizata in diete. Cu toate acestea, hreanul esteu un
veritabil medicament, gratie nutrientilor si fitochimicalelor
continute. Consumul de hrean stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice din intestin si
este un ingredient indispensabil pentru alte feluri de mancare, in
special cu alimente grase, deoarece ajuta sa fie digerate mai usor. Mai
mult decat atat, hreanul reduce oboseala, creste metabolismul, curata organismul si este recomandat diabeticilor.
Cum arzi grasimile pentru a pierde in greutate
Ingrediente:
125 de grame de hrean
3 linguri de miere
3 lamai
Mod de preparare
Tineti
lamile timp de 10 minute in apa cu otet, pentru a mai indeparta din
pesticide. Taiati lamaile, scoateti samburii apoi le adaugati peste
hrean, impreuna cu mierea. Pastrati amestecul sigilat, intr-un borcan,
la frigider.
Utilizare
Ia o lingurita de doua ori pe zi, in timpul mesei. Dupa 3 saptamani rezultatele vor fi vizibile, iar talia mai mica.
Cum puteti pastra hreanul
Radacinile
proaspeta de hrean pot fi folosite pe tot parcursul anului daca sunt
pastrate in nisip umed sau in subsol. Daca ai o radacina mai mare si ai
nevoie doar de o parte mica din ea, infasurati restul in folie de
aluminiu si pastrati-l in frigider intr-o cutie de legume.
Mai
mult decat atat, in cazul in care vrei sa pastrezi proaspat hreanul ras -
pana la trei saptamani, il poti amesteca cu o lingurita de zahar si 4
linguri de suc de lamaie sau otet . Pastrati-l in borcane sigilate,
inchise in frigider.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu