Saygus V-Squared, cel mai puternic telefon

Ca sa va faceti o idee despre ce specificatii tari are acest telefon, va dam un indiciu - camera frontala este de 13MP!
Saygus, o companie din Statele Unite despre care nu s-au auzit foarte multe in ultimii ani, a lansat acum un telefon numit deja "super smartphone"! Saygus V-Squared (poreclit V2) este un nou smartphone "creat cu componente si materiale de ultima generatie", avand insa un design putin rigid. Functioneaza cu Android 4.4 KitKat si este "dual-boot capable".
V2 are multe functii interesante, inclusiv un scaner biometric de amprenta in partea dreapta, Harman Kardon Sound Technology cu 3D Movie Audio si 2 sloturi microSD ce pot mari capacitatea telefonului pana la 256GB. Asta desi memoria interna este si ea imensa, 64GB. Mai mult, noul device are Wireless HD - echivalentul wireless pentru HDMI - si are o camera principala de 21MP si una frontala de 13MP, ambele avand stabilizator optic!
Conform celor de la Saygus, V2 este rezistent la apa. Alte caracteristici: un display de 5 inch 1080p, infrarosu, procesor quad-core de 2.5 GHz Snapdragon, 3GB de RAM si o baterie de 3100 mAh care poate fi incarcata wireless - iar cei de la Saygust sustin ca bateria este la nivelul uneia de 4500 mAh!
Deocamdata, nu este clar cand va fi lansat Saygus V-Squared - un lucru interesant este ca telefonul a castigat premiul pentru inovatie la CES 2015, urmand sa fie prezentat telefonul la conferinta din ianuarie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu