Android 5.0 Lollipop pe telefonul Motorola Moto G


Android 5.0 Lollipop a început să fie livrat, iar primul telefon care beneficiază de noul sistem de operare este dispozitivul de nivel mediu Moto G.
Android 5.0 Lollipop este aici, iar cu toate telefoanele high-end care se găsesc acum pe piață, a fost Motorola Moto G cel care a primit primul update-ul oficial. Vestea a pornit de pe site-ul arstechnica și este cu atât mai importantă cu cât dispozitivele Nexus erau cele care de obicei primeau mai întâi update-ul oficial.
Aceasta este cea de-a doua oară când Motorola le ia fața celor de la Google. Prima dată a fost atunci când noul Moto G a primit o variantă în teste. Tot cei de la arstechnica scriau atunci că update-ul de Android 5.0 Lollipop începuse să fie livrat unui număr limitat de oameni, cu toții făcând parte dintr-un grup de test. Aceștia s-au înscris în respectivul test cu ceva timp în urmă, iar acum rolul lor este de acela de a utiliza sistemul îndeajuns de mult timp pentru a observa eventualele erori care s-ar fi putut strecura. După identificarea acestor erori și rezolvarea lor, Motorola ar urma cel mai probabil să facă noua versiune a sistemului de operare disponibilă pentru toată lumea.
Nu toate telefoanele Moto G primesc update-ul acum, însă, ci doar cele deblocate. Acest lucru era de așteptat, având în vedere că operatorilor le ia ceva timp până modifică varianta oficială. Telefoanele Motorola din seria Moto sunt recunoscut pentru faptul că modifică foarte puțin ediția stoc de Android. Faptul că aceștia au fost mai rapizi în a livra Android Lollipop 5.0 decât Google nu spune chiar atât de multe, aceștia din urmă întârziind intenționat cel mai probabil procesul de update pentru a se asigura ca Nexus 6 va avea parte de o lansare perfectă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu