Ce trebuie sa stii despre aura si culorile ei?

Dorinta oamenilor de a creste spiritual si de a-si dezvolta anumite abilitati speciale a existat dintotdeauna in sufletul lor, insa putini au reusit sa ajunga la nivelul dorit. Totul depinde de modul de percepere a lucrurilor din jur si de cat de deschisa poti sa fii in fata minunilor care ne inconjoara. Specialistii spun ca nu numai oamenii si animalele au o aura - acel camp energetic ce pare o poveste, ci si plantele si chiar rocile. Daca ai o atractie spre acest domeniu, porneste alaturi de noi intr-o calatorie minunata si afla cum sa iti vezi aura si sa observi ce culori are in anumite perioade.
Ce trebuie sa stii despre aura si culorile ei?

Unii specialisti mistici spun ca aura apare la oameni in jurul capului si se prezinta sub forma de cercuri de lumina, in schimb altii declara ca se afla in jurul intregului corp, simtindu-i-se prezenta chiar si la o distanta de cativa metri. Aura este o reflectie a naturii noastre si a starilor pe care le avem in diferite momente din viata. Ea poate sa arate adevarata fata a unor persoane superficiale si sa scoata la iveala personalitatea lor ascunsa, de aceea este important sa inveti cum sa vezi aura celor din jur.
Te-ai intrebat vreodata de ce aura este asociata, in general, cu diferite nuante? Ei bine, culorile au o influenta mai mare decat iti inchipui asupra organismului uman. Iar asocierile lor nu sunt deloc intamplatoare. Spre exemplu, albul este sociat cu puritatea si movul - cu spiritualitatea si eleganta. Culorile aurei reflecta sentimente, dorinte si ganduri. Ele apar sub forma de flashuri luminoase, nori sau flacari. Cu cat aura este mai colorata, mai clara si mai luminoasa, cu atat persoana respectiva este mai avansata din punct de vedere spiritual, mai sanatoasa si mai echilibrata.     

Portocaliul indica dorinta de a detine controlul, in special daca nu este clar.

Rosul stralucitor arata impulsivitate, dinamism si veselie, iar cel pal indica o persoana instabila si nervoasa.

Galbenul manifesta inteligenta, armonie si spiritualitate, dar daca este tulbure, indica inclinatia spre criticism si nerecunostinta.

Verdele semnifica pace, calm si liniste interioara, insa daca este tulbure, arata nesiguranta si zgarcenie.

Albastru arata progres, vocatie si dorinta de a reusi in viata. Nuantele tulburi de albastru indica teama, sensibilitate si blocaj.

Violetul exprima spiritualitate, optimism si intelepciune, iar daca este tulbure, dezvaluie un caracter care lasa de dorit.

Albul indica purificare si spiritualitate.

Auriul reflecta energia spirituala si o transformare mistica.

Argintiul simbolizeaza creativitate, contemplare si visare.

Griul arata slabiciune, raceala si lipsa de imaginatie.

Maroul indica o buna organizare si dorinta de implinire, dar poate arata si lipsa de energie sau dezechilibru interior.

Negrul inseamna boala, dezechilibru sau lipsa bunatatii.

* Schimbarile bruste de aura indica rapiditatea gandurilor sau a starile de dispozitie.
Daca nu stii cum sa vezi aura, urmeaza urmatorii pasi spirituali. Nu te descuraja daca nu stii cum sa vezi aura de la inceput, pentru ca este nevoie de practica.
- Ia o foaie alba de hartie si stai intr-un loc unde nu este multa lumina.
- Pune mana pe hartie si incearca sa-ti relaxezi ochii. Nu te concentra asupra mainii, ci spre zona din jurul degetelor si al unghiilor.
- Nu te astepta la rezultate clare din prima, ci ai rabdare. In principiu, dupa o perioada, ar trebui sa poti observa o usoara ceata in jurul mainii. Persoanele incepatoare vor putea distinge o singura culoare, insa odata ce vor progresa, vor putea sa observe mai multe nuante in acelasi timp.
Acum ca ai aflat cum sa vezi aura, incearca exercitiul prezentat mai sus si revino sa ne impartasesti culoarea sau culorile ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu