Mierea de albine inchisa la culoare este mai bogata in antioxidanti

Mierea, consumata pe stomacul gol, are efecte nebanuite asupra organismului uman, fiind un produs 100% natural care este folosit din cele mai vechi timpuri pentru calitatile sale minunate.

Astfel, consumul de miere pe stomacul gol are dintre cele mai bune efecte asupra corpului, dupa cum urmeaza:

– Opreste dezvoltarea microbilor datorita substantelor nutritive pe care le are. acestea stopeaza efectiv dezvoltarea microbilor din organism.
– Mierea este atat de bogata in antioxidanti incat, odata ce este consumata pe stomacul gol, incepe imediat un proces de refacere a tuturor celulelor pielii.
– Consumata pe stomacul gol, mierea ajuta la eliminarea bacteriilor nocive din corp. Acest lucru se intampla datorita faptului ca mierea contine o enzima ce stimuleaza organismul sa produca peroxid de hidrogen care lupta impotriva infectiilor si a bacteriilor nocive.
– Consumata pe stomacul gol, mierea intensifica intregul metabolism si mai mult decat atat ajuta foarte mult in procesul de slabire datorita faptului ca stimuleaza arderile la nivel celular. Totodata inlesneste eliminarea rapida a toxinelor din corp si ajuta in tratarea constipatiei.
– Consumata pe stomacul gol, mierea combate tusea datorita faptului ca are un aport direct asupra fluidizarii secretiilor sin gat.
– Nu in ultimul rand, odata ce este consumata pe stomacul gol, mierea ajuta la intarirea sistemului imunitar. Acest lucru se intampla datorita faptului ca mierea pe stomacul gol da “putere” sistemului digestiv iar acest lucru face ca intreg organismul sa intre in alerta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu