Rasplatim alegerea calitatii, Concurs Kreskova 2015

Campania "Rasplatim alegerea calitatii" organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe la data de 1 decembrie 2014 si se va incheia la data de 28 februarie 2015, inclusiv.

Produsele participante la campania "Rasplatim alegerea calitatii", sunt produsele Kreskova Vodca, Kreskova dry spirit si Kreskova spirit drink comercializate la ambalaj de 0.2 L, 0.5 L, 0.7 L, 1 L si 2 L, produsele Alexander Vodca si Alexander Vodka lemon comercializate la ambalaj de 0.2 L, 0.7 L, 1 L, 2 L achizitionate in perioada 1 decembrie 2014 - 28 febriarie 2015.

In perioada campaniei, persoanele care achizitioneaza intr-o comanda, minim o unitate din fiecare produs (Kreskova Dry Spirit, Kreskova Vodka, Kreskova Spirit Drink, Alexander Vodka si Alexandra Lemon) si un minim de 3 litri (pentru minim o unitate din fiecare produs si minim 3 litri) va primi cate un talon, care va avea pe una din suprafete 10 casute razuibile iar pe cealalta suprafata un spatiu special pentru completarea datelor personale, prin care participantii au posibilitatea de a castiga unul dintre premiile campaniei acordate prin tragere la sorti. Participantii care indeplinesc conditiile de mai sus vor avea posibilitatea sa aleaga, un talon (sau mai multe taloane, in functie de cantitatea achizitionata din produsele participante) din cele puse la dispozitia participantului de catre personalul de vanzari Alexandrion.

Participantii care primesc taloane razuibile prin indeplinirea conditiilor de mai sus, trebuie sa razuiasca doar 3 din cele 10 suprafete razuibile de pe talon. Daca in cele 3 casute razuite de catre participant, se regasesc valori identice (Ex.: Casuta razuita Nr. 1 - 10 € , Casuta razuita Nr. 2 - 10 € si Casuta razuita Nr. 3 - 10 € - Castiga 10 Euro ), acesta castiga valoarea din casuta. In cazul in care valorile din cele 3 casute razuite sunt diferite, talonul este necastigator.

Pentru premiile de 10 Euro, taloanele castigatoare se vor preda agentilor de vanzari ai distribuitorului care reprezinta compania Alexandrion Grup Romania, in baza unui proces verbal de predare - primire, pentru validare.

Pentru premiile cu o valoare de 100 €, 1.000 €, 10.000 €, 100.000 € si  1.000.000 €, castigatorii trebuie:

    sa sune la numarul de infoline 0213-040.196 (linie cu tarif normal) pentru a comunica datele de contact.
    sa expedieze prin fax sau email la numarul / adresa de email indicat/a de Organizatori, o copie a unui act de identitate si poza a talonului castigator pentru prevalidare; aceste documente trebuie trimise in termen de maxim 5 zile de la data contactarii organizatorului;
    sa predea firmei de curierat selectata de catre organizator, dupa ce talonul  (poza a talonului castigator) a fost prevalidata si confirmata de organizatorii ca fiind un talon valid, in baza unui proces verbal. Talonul va fi ridicat de firma de curierat selectata de catre organizator in termen de 30 de zile de la data confirmarii talonului ca fiind un talon valid.

Toate taloanele (Talon razuibil) ridicate de catre organizator vor fi verificate daca indeplinesc conditiile mentionate mai sus de o comisie formata din companiile organizatoare. Toti participantii de la care au fost ridicate taloanele razuibile pentru validarea premiului, vor fi contactati in termen de 30 de zile lucratoare de la data predarii documentelor de catre agentii de vanzari pentru a li se comunica daca premiul este validat sau invalidat din cauza nerespectarii conditiilor de validare stipulate in prezentul regulament.

Numai Participantii validati vor fi contactati de catre organizatori, pentru a oferi un cont IBAN in care sa le fie virata contravaloarea premiului.

Taloanele necastigatoare, pot fi completate de catre participanti cu datele personale si trimise la casuta postala Bucuresti OP 71 CP 7 pentru a participa la tragerea la sorti pentru unul din cele 21 de premii.

Pentru a participa la tragerea la sorti, persoanele participante trebuie sa completeze talonul necastigator cu datele complete, corect si lizibil: numele, prenumele, nurnarul de telefon, adresa de e-mail, societate (cui) nurne agent distribuitor Alexandrion, si sa il trimita la casuta postala Bucuresti OP 71 CP 7 sau sa il predea agentului distribuitor Alexandrian. Pentru a participa la tragerea la sorti, se vor lua in considerare doar taloanele expediate prin posta pana la data de 29.02.2015 (inclusiv) .

La tragerea la sorti se vor extrage 21 de castigatori si 105 rezerve, in urmatoarea ordine:

    Se vor extrage 20 de Televizoare in valoare bruta de 888 RON  si 100 de rezerve;
    Se va extrage un castigator pentru o masina Great Wall Motors Steed 5, in valoare bruta de 15.500 euro si 5 rezerve.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in data de 31 Martie 2014, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei promotionale si va fi asistata de un Notar Public. Tragerea la sorti presupune extragerea electronica, din totalul taloanelor valide participante la campanie, a castigatorilor si a rezervelor.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt:

Talon Razuibil:

    88.889 x 10 Euro
    10.000 x 100 Euro
    1.000 x 1.000 Euro
    100 x 10.000 Euro
    10 x 100.000 Euro
    1 x 1.000.000 Euro

Tragere la sorti

    1 x masina Great Wall Motors Steed 5
    20 x Televizor LCD

Premiile se livreaza catre castigatori in termen de 60 de zile lucratoare de la data finalizarii campaniei.

Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu