Nava extraterestra fotografiata pe luna

O imagine incredibilă, captată de naveta spațială Orbiter 3, în 1968, naște și în ziua de astăzi cu privire la misterul din craterul Manilius de pe Lună.
Numeroși experți au încercat să elucideze misterul obiectului nedefinit fotografiat în interiorul craterului Manilius de pe Lună. Odată ce fotografia a fost făcută publică, numeroase voci sunt de părere că în mijlocul craterului este ascuns un OZN imens. Această teorie a încercat a fi demonstrată aplicând numeroase filtre fotografiei.
După cum se poate observa din imaginile alăturate, nava spațială extraterestră este una imensă, având un diametru anticipat de 11 kilometri, în condițiile în care diametrul craterului de pe Lună are undeva la 35 de kilometri. OZN-ul este de-a dreptul gigant și probabil că stătea ascuns atunci când sonda spațială Orbiter 3 a trecut prin zonă.
Această fotografie demonstrează încă o dată faptul că diverse specii extraterestre se află în apropierea noastră, dar din motive încă necunoscute doresc să-și păstreze anonimatul sau pur și simplu ne supraveghează din umbră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu