Emisiune noua la Kanal D - Norocul iti bate la usa

Incepand din 25 octombrie, in fiecare sambata seara, de la 21.30, Mihai Calin ii provoaca pe romani sa castige sume importante de bani, in schimbul raspunsurilor corecte la intrebari de cultura generala. Cei care intra in joc vor fi nevoiti sa puna ca miza obiecte din casa lor. In cazul in care raspund gresit la intrebari vor pierde si banii, si obiectele.
“Mergem acasa la oameni care accepta, dupa un test rapid pe strada, sa intre in jocul nostru. Intrebarile nu sunt foarte dificile si multe dintre ele au legatura cu situatii comune de viata. Raspunsurile par la prima vedere banale , dar reusesc sa puna in dificultate concurentii tocmai din acest motiv. Tensiunea in casa e uriasa, participa cate o echipa formata din membrii  familiei sau prietenii acestora , de cele mai multe ori se isca si conflicte intre ei, dar cu totii vor sa castige si sa demonstreze ca stiu sa raspunda la intrebari. Participantii pot miza pe obiecte din casa, iar situatia aceasta creste foarte mult tensiunea in randul echipei. Cred ca oamenii care vor urmari emisiunea se vor identifica la un moment dat cu cei pusi in situatia de a raspunde intrebarilor si de a risca, pentru ca daca nu risti,  nu ai cum sa castigi ceva substantial”, a declarat Mihai Calin, prezentatorul show-ului.

De cele mai multe ori relatiile reale din interiorul unei familii ies la iveala in momentele de tensiune, iar concurentii de la “Norocul iti bate la usa” reactioneaza si ei in consecinta.
Cum se comporta oamenii cand  sunt pe punctul de a pierde televizorul, masina de spalat sau masina din parcare veti afla urmarind  din 25 octombrie, de la 21:30, “Norocul iti bate la usa”, emisiunea in care tensiunea face casa buna cu banii.
           
De numele lui Mihai Calin se leaga show-uri cu audiente uriase, precum “Stii si castigi” (1996) si “Roata norocului” (1997), o activitate sustinuta pe scena teatrului romanesc si zeci de roluri in seriale si lungmetraje. In prezent, actorul poate fi urmarit pe marile ecrane in productiile “America, venim!” si “Q.E.D”.

Incepand din  25 octombrie, Mihai Calin revine pe “sticla”, la Kanal D, pentru a  prezenta in fiecare sambata, de la ora 21:30, show-ul “Norocul iti bate la usa”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu