Exista o poarta spre un univers paralel in padurea Baciu

În inima Ardealului, într-o lume atemporală, se găsește, probabil, cel mai misterios loc din România. Zona a devenit celebră în lume abia în 1968, însă localnicii evitau această zonă, cunoscând fenomenele inexplicabile care se produceau.
Toți știau din moș strămoș că odată intrat în această pădure, foșnetul venit din altă lume, trezea în inconștientul fiecăruia fiori. Mai mult, cei care au intrat în pădure, cu diverse treburi, au pățit câte ceva. Încă de la intrare în pădure ai stări de greață, vomă, anxietate, arsuri pe piele.
O adevărată muncă de cercetare a efectuat biologul Alexandru Șift. În fiecare călătorie în pădure, el era însoțit de niște umbre. A reușit să facă mai multe fotografii, în care pe lângă umbre apar lumini și siluete, pe care ochiul uman nu le poate surprinde.
În august 1968, tehnicianul Emil Barnea a reușit să fotografieze un OZN, fotografie clasificată de către specialiști drept cea mai clară.
Pădurea Baciu este faimoasă pentru aparițiile sale. Structuri imateriale sau materiale de forme diverse apar în filmele sau fotografiile făcute de curioși. Unii ezoteriști vorbesc despre spirite care populează universurile paralele. Urmează la rând anomaliile magnetice, fluctuațiile câmpului electromagnetic, emisiile infrasunet.
Printre cele mai șocante manifestări sunt urmele care apar pe pământ, chiar sub ochii vizitatorilor. Plantele prezintă forme de deshidratare, arsuri și necroze ale tulpinilorți frunzelor. Persoanele care trec prin zonele active se trezesc cu arsuri pe piele, iritații, dureri de cap. Cele mai tipice apariții sunt cele care apar pe cer. Din senin apar figuri geometrice sub formă de conuri, cilindre, sfere care zboară deasupra pădurii.
Interesant este și faptul că cele mai multe Ozn-uri nu sunt vizibile, în schimb ele apar în filme și fotografii. Specialiștii spun că această pădure este unică în lume. Aparițiile care produc cele mai mari temeri sunt cele umanoide. Pare că peste tot în pădure sunt capete umane care pândesc din invizibil. Majoritatea au fost observate din fotografii. Mai mult, în unele fotografii au fost recunoscute persoane care erau decedate.
Un alt aspect este cel legat de stările tranzitorii între radiațiile gama și beta, amplificate de distorsiunile magnetice asociate deseori cu apariția unor siluete umanoide, translucide, de culoare albă. Există un consens al specialiștilor în parapsihologie care susțin că pădurea Baciu este o poartă interdimensională, prin care spiritele celor decedați sau reincarnaţi, pot intra în dimensiunea material-fizică a planetei Terra.
Pădurea Baciu este considerat cel mai important areal al fenomenelor paranormale. Există o poartă spre un univers paralel în pădurea Baciu? Fizicianul Michio Kaku crede că universul nostru se va sfârși printr-un îngheț. Ne putem salva dacă vom putea trece într-un univers paralel.
Versiunea teoriei multiversului sugerează că există cel puțin un univers, foarte apropiat de noi, poate la câțiva milimetri distanță.
Acest scenariu, poate fi posibil, cu anumite efecte, în special de gravitație, o trecere dincolo, care poate fi responsabilă pentru producerea energiei și a materiei întunecate, ce reprezintă 96% din univers.
Conform specialiștilor, gravitonul poate părăsi universul nostru tridimensional deoarece coarda vibrantă din care este alcătuit nu este fixată pe membrana universului nostru. Universurile paralele nu pot fi detectabile în mod direct deoarece, spre deosebire de graviton, lumina nu poate părăsi lumea noastră, deci universurile paralele nu sunt vizibile pentru noi.
Oricât de frumos ar fi scenariul multiversului, observăm că unele consecințe ale posibilei sale existențe sunt foarte incomode.
Motivul poate fi chiar îngrijorător, deoarece, dacă aceste universuri se mișcă, există posibilitate ca ele să se ciocnească.
De fapt există o teorie care spune că Big Bang-ul nu este altceva decât rezultatul coliziunii dintre două membrane sau două universuri paralele.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu