Energia care inconjoara o persoana

Mai întâi de toate, ce este o AURĂ? Ei bine, o aură reprezintă o subtilă calitate omniprezentă văzută ca provenind de la o persoană, loc sau lucru. Aura poate fi simțită sau văzută. Când cineva are o aură negativă, puteți ”detecta” de multe ori o vibrație bruscă de tulburare sau disconfort care înconjoară zona în care se află. Vi s-a întâmplat vreodată să priviți la cineva și să știți că este trist, chiar și fără să întrebați persoana respectivă cum se simte? Ați putea spune de multe ori lucruri de genul "Pari trist, ce s-a întâmplat?" Aceasta este de fapt energia care înconjoară o persoană, iar energiile pot fi foarte puternice și încărcate de emoție. Deseori, oamenii se referă la aură ca fiind "vibrații".
Ceea ce este interesant de știut este faptul că oricine poate învăța cum să își vadă propria aură și nu doar să o simtă.

Aura are tendința de a se afișa în culori diferite, în funcție de emoția care este emisă la momentul respectiv. Iată în continuare câteva semnificații pentru aura unei persoane.

GALBEN -  energie maximă, fericire.

MARO -  depresie sau lipsă de energie, tristețe

ROZ - sensibilitate (această culoare apare deseori în jurul femeilor gravide).

ROȘU -   stres sau furie și sentimente pasionale.

ALBASTRU - spiritualitate (apare în jurul oamenilor care pot auzi vocile spiritelor). Albastrul este, de asemenea, o culoare extrem de liniștitoare și se găsește în oameni foarte spirituali.

VIOLET - (o altă culoare extrem de spirituală) apare în jurul persoanelor care pot vedea aura cuiva

VERDE - SMARALD - tărie de caracter.

VERDE - renaștere  și reînnoire. Aceasta este culoarea de vindecare, onestitate, sinceritate (mulți medici au culoarea verde în aura lor).

PORTOCALIU - Schimbare, vindecare, curățare. Deseori, aura portocalie poate fi văzută în jurul unei persoane atunci când ea începe o nouă etapă a vieții.

Acestea sunt doar câteva semnificații pentru culorea unei aure. Doriți să aflați cum puteți vedea culoarea aurei dvs. sau a unei alte persoane? Acest lucru se poate realiza foarte ușor, și nu aveți de urmat decât 6 pași simpli:

1. Mergeți într-o cameră și stingeți toate luminile (pe timp de noapte aveți cel mai bun rezultat)

2. Asigurați-vă că aveți o lumină difuză în cameră, cum ar fi o lumină de veghe sau lumina felinarului de pe stradă.

3. Țineți mâinile ridicate în față, însă vă uitați la un perete al camerei.

4. Mișcați încet mâinile și apropiați-le în dreptul dvs. până în momentul în care vârfurile degetelor aproape se ating.

5. Relaxați-vă ochii, nu vă concentrați privirea asupra mâinilor, ci doar priviți-le în treacăt. Se spune că aurele sunt foarte subtile și nu sunt foarte vizibile.

6. Fluxul de lumină va apărea printre vârfurile degetelor, iar atunci veți putea vedea aura dvs.


Cu toții avem această abilitate, însă doar puțini dintre noi aleg să o folosească. Așadar, puteți încerca, iar rezultatul o să vă surprindă cu siguranță.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu