Ce alimente te feresc de boli pulmonare

Pestele contine vitamina D, iar acest lucru pare sa fie in legatura directa cu sanatatea pulmonara; un deficit al acestei vitamine indica posibilitatea de pierdere a functiei pulmonare. Pestele gras si uleiurile de peste sunt o sursa deosebit de bogate in aceasta vitamina. Pestele este bogat in omega-3 acizi grasi, care ofera o anumita protectie impotriva cancerului.

Morcovii furnizeaza vitamina A si C. Vitamina A are legatura cu sanatatea pulmonara si un nivel ridicat de vitamina A reduce dezvoltarea de boli pulmonare. Vitamina C este un antioxidant puternic, care are capacitatea de a ajuta plamanii pentru a se vindeca de la interior spre exterior si pentru a preveni daunele pulmonare. Morcovii, de asemenea contin licopen, falcarin, beta-caroten, luteina si zeaxantina, care sunt agenti puternici impotriva cancerului.

Portocalele, de asemenea furnizeaza vitamina C, fier si vitamina B6, nutrienti care ajuta plamanii pentru a transfera oxigen la celule mai eficient. Portocalele contin, de asemenea, beta-criptoxantina, un antioxidant natural.



Vinul rosu, ofera resveratrol, un antioxidant puternic care ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi si celulele canceroase in moduri diferite.

Ceapa ofera vitamina C, vitamina B6 si alte elemente nutritive esentiale care dau corpului toata energia de care are nevoie pentru a se vindeca; de asemenea, are proprietati anticancerigene. O alta componenta pe care o contine ceapa este quercetina, un antioxidant natural, care ajuta la prevenirea bolilor, cum ar fi cancerul pulmonar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu