Puteti scapa de pistrui, remedii eficiente

Multi dintre noi avem pistrui
Aceste pete mici maronii pot aparea oriunde pe corp, maini si pe fata, desi de obicei fata este cel mai afectata. Puteti scapa de pistrui cu metode medicale, dar cei mai multi oameni incearca mai intai metodele naturale. Inainte de a incerca oricare dintre aceste metode, asigurati-va ca va consultati cu medicul dumneavoastra sau cu un dermatolog.

Crema de albire

Pentru a scapa de pete si pielea decolorata, aveti posibilitatea sa utilizati o crema de albire. Exista mai multe disponibile, dar este o idee buna pentru a testa crema pe o suprafata ascunsa a corpului dumneavoastra. Unele creme pot provoca o reactie destul de puternica. Acestea pot, de asemenea intuneca pielea in loc de a o deschide, astfel incat testarea efectelor pe pielea este o idee buna.

Acid lactic

Aplicati putina smantana peste zonele care sunt afectate de pistrui si treptat acestia vor disparea usor, insa alternativ, putet folosi si lapte acru.

Peeling chimic

Daca sunteti hotarati pentru a scapa de pistrui, ii puteti elimina cu un peeling chimic. Exfolierea indeparteaza mai multe straturi de piele, si va poate scapa de orice nereguli de la suprafata pielii. Cel mai bine este de a vedea un dermatolog pentru acest tip de procedura.

Masti cu fructe si legume

Un alt remediu popular este de a folosi masti naturale fructe si legume pe fata dvs. Puteti face propria masca de fata la domiciliu. Doar puneti ingredientele dorite in blender si se amesteca pana se omogenizeaza, scrie bewoman.ro. Aplicati masca pe piele si se lasa sa stea timp de 10-20 de minute. Optiunile pot includ caise, capsuni si castraveti. Sucul de patrunjel amestecat cu suc de lamaie este de asemenea o alegere buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu