Nokia Lumia 530 este disponibil in Romania

Microsoft a anunţat astăzi că terminalul Lumia 530, bazat pe Windows Phone 8.1, este disponibil în România.
Disponibil în variantele single SIM 3G şi dual SIM 3G, Lumia 530 are un ecran de 4 inch, procesor 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200, 512MB RAM, 4GB eMMC cu suport pentru micro SD de până la  128GB , cameră foto de 5MP, HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB, baterie care are o autonomie de până la 22 zile in regim de așteptare și 13 ore în regim de convorbiri 2G.
“Lumia 530 stabileşte referinţa pentru smartphone-uri la preţuri accesibile, având aplicaţii de vârf, caracteristici şi o construcţie de calitate”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices, România şi Balcani.  “Lumia 530 demonstrează preocuparea noastră pentru a atrage cât mai multă lume către ecosistemul Windows Phone, prin dispozitive atractive, care pun în lumină activitatea Microsoft în domeniul digital şi îmbogăţesc experienţele de viaţă ale utilizatorilor”.
Lumia 530 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă diversă de culori, printre care se numără portocaliu aprins, verde aprins şi nuanţe neutre de gri şi alb împreună cu o colecţie de capace interschimbabile disponibile într-o varietate de culori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu