Concurs Dormeo 2014 pe www.dormeo.ro


Promotie Dormeo 2014 Castiga Un Apartament In Complexul Rezidential Cosmopol Concurs www.dormeo.ro
Fiti pe faza si nu ratati ocazia de a va muta in casa noua , fara nici un cost firma romanilor preferata de saltele si de obiecte de mobilier Dormeo organizeaza cel mai tare concurs al acestei perioade si pune la bataie drept premiu un apartament cu 2 camere situat in complexul rezidential Cosmopol , pentru clientii fideli al brandului.
Concursul Dormeo este exclusiv pentru toti cetatenii aflati pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in perioada 18 August – 31 Octombrie 2014 .
Pentru a participa la concurs si a avea sanse la marele premiu ce consta intr-un apartamen, participantii sunt nevoiti de a achizitiona minim un produs Dormeo cu valoarea de minim 10 lei Tva inclus , pe toata perioada desfasurarii promotiei.
Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal.
Succes in castigarea premiului care consta in 1 apartament cu 2 camere situat in complexul rezidential Cosmopolis. Complexul Rezidential Cosmopol

Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu