Omega 3. Daca iti place carnea de peste, probabil ca esti la curent cu beneficiile pe care le au acizii grasi omega-3 asupra organismului uman. Aceste credinte sunt rasturnate, insa, in cartea “Meatonomics”, a autorului american David Robinson Simon.
Somonul. Potrivit acestuia si a cercetatorilor citati in carte, somonul este departe de a fi un aliment sanatos. Iata care sunt argumentele lor.
1. Beneficiile somonul, o poveste pescareasca
Potrivit nutritionistului John McDougall, somonul contine grasimi care sporesc riscul de obezitate si diabet de tip 2. Tot el spune ca 30 g de somon contin tot atat colesterol cat aceeasi cantitate de hamburger. Totodata, aciditatea din carnea de somon contribuie la aparitia osteoporozei si a pietrelor la rinichi.
Citeste si: Otrava ascunsă din SOMON
2. Somonul de crescatorie e si mai periculos
Somonul de crescatorie poate contine mai multe substante periculoase care sa duca la aparitia cancerului si nu este deloc recomandat gravidelor, mamelor care alapteaza si copiilor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu