FC Vaslui nu a primit licenta pentru 2015

Echipa SC Vaslui, care încă are șanse de participare în Liga Europa, nu a primit licenţa pentru sezonul 2014/2015 al Ligii 1, gruparea moldoveană nefăcând apel la decizia primei instanţe a Comisiei de licenţiere a FRF, astfel că Vaslui este în momentul de față retrogradată în eșalonul secund. Conform regulamentului, în urma retrogradării Vasluiului, locul 15 din clasamentul Ligii 1, retrogradant pe criteriul sportiv, va rămâne pe prima scenă.
La prima instanţă, pe lângă FC Vaslui, care nu a respectat criteriul financiar, FC Braşov şi Săgeata nu au primit licenţa, ardelenii nerespectând criteriul financiar şi pe cel al infrastructurii, iar gruparea din Năvodari pe cel al infrastructurii.
FC Braşov şi Săgeata Năvodari au făcut apel la decizia primei instanţe şi au avut câştig de cauză, primind licenţa.Din cele 18 grupări din Liga I, numai Corona Braşov, "lanterna roşie", nu a depus dosarul pentru licenţiere.
“Comisia de Licențiere a refuzat acordarea licenței la trei cluburi: FC Vaslui, FC Brașov și Săgeata Năvodari. Vaslui nu a depus apel și decizia a devenit definitivă. FC Brașov și Săgeata au declarat apel și Comisia a audiat cluburile pe 30 aprilie. În urma analizării motivelor și documentelor, Comisia de Apel a admis apelurile și a acordat licența de participare în Liga 1 pentru cele două echipe”, a spus Viorel Duru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu