Antonia si Jay Sean noul single Wild Horses

Antonia si Jay Sean s-au urcat pe "Wild Horses", noul single cu videoclip pe care artista il aduce! Cu versuri si imagini emotionante, Antonia dirijeaza atentia fanilor catre muzica desi viata personala este la fel de agitata si mediatizata precum niste cai salbatici.
Daca INNA, colega ei de la Global Music Management si Roton l-a luat pe J Balvin, Antonia se multumeste cu Jay Sean, un cantaret de R&B ce a marcat cateva single-uri de succes in urma cu cativa ani!
Dupa vanzarile dezamagitoare ale albumului NEON, cantaretul britanice Jay Sean si-a indreptat privirea catre Estul Europei, acceptand propunerea Antoniei pentru a-si pune vocea pe noul ei single: "Wild Horses". Videoclipul a fost filmat in Romania in regia lui Iulian Moga la inceputul lunii aprilie.
Dupa balada pop-hip-hop cu Puya - "Hurricane" si inca un featuring mai clasic pop-rock cu Holograf - "Intoarce-te acasa", Antonia vine cu inca o balada, una care reflecta aceasta perioada din viata ei tulburata - "Wild Horses" (cai salbatici) fiind o metafora buna pentru a descrie scandalurile din viata personala: divortul de Vincenzo, relatia cu Alex Velea, procesul de custodie pentru  care a tinut paginile tuturor publicatiilor de cancan zilelele acestea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu