Remedii naturale pentru dintii galbeni

Fa-ti acasa pasta de dinti cu peroxid de hidrogen

Amesteca 6 lingurite de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de ulei de cocos caldut, 10 picaturi de ulei de menta sau cuisoare, o lingurita de peroxid de hidrogen 3%. Toate ingredientele trebuie amestecate intr-un bol pana cand capata o textura cremoasa. Mai adauga bicarbonat de sodiu daca este prea subtire sau ulei de cocos daca este prea groasa. Depoziteaza pasta de dinti intr-un recipient opac. Ai grija sa nu inghiti pasta de dinti, deoarece contine peroxid de hidrogen.

 Mananca mere

Merele curata foarte bine dintii si ii fac mai stralucitori. Daca nu iti place sa umbli cu pasta de dinti si cu periuta dupa tine, o idee buna ar fi sa ai mereu un mar la indemana ca sa iti cureti dintii. Acidul din mere combinat cu fibrele pe care le contine fructul, fac din el un adevarat aliment perfect pentru a-ti albi dantura.

Foloseste produse dentare cu ulei de cocos

Uleiul de cocos functioneaza ca un antibiotic natural si te ajuta sa ai dinti sanatosi, puternici si o respiratie mereu proaspata. Daca nu gasesti produse dentare cu ulei de cocos, poti amesteca putin bicarbonat de sodiu cu cateva picaturi de ulei de cocos si sa te speli pe dinti. Acest amestec iti face dintii mai albi si mai stralucitori.
 Consuma suc de lamaie si ghimbir

Aceste sucuri au capacitatea de a da stralucire si de a curata smaltul dintilor. Incearca sa iti clatesti gura de doua ori pe saptamana cu un amestec din apa cu lamaie, in cantitati egale si veti avea un zambet mai stralucitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu