Ce alimente stimuleaza cresterea parului

Peste. Pestele este esential pentru o nutritie sanatoasa, dar are ca efect secundar (benefic) stimularea cresterii parului. Somonul este unul dintre cele mai bune tipuri de peste pe care le poti manca pentru cresterea parului. Alaturi de somon adauga: sardinele, pastravul, pestele oceanic. Toti acesti pesti sunt surse bune de proteine, vitamina si fier. Pestele contine vitamina B12 si acizii grasi omega 3. Prin urmare, sustine cersterea parului.
Fasole. Aceasta leguma merita tratata cu multa atentie si mult respect. Fasolea contine fier, zinc, biotina si alte substante nutritive esentiale, care combinate in mod incredibil in fasole te vor ajuta sa-ti creasca parul repede. In plus oamenii care au un deficit de biotina sufera de caderea parului. Prin urmare, fasolea poate opri caderea parului, concomitent cu sustinerea si stimularea cresterii. Legume de culoare verde inchis. Legumele de culoare verde inchis te ajuta sa-ti creasca parul mai repede. Legume precum spanacul si broccoli sunt in top. Ele contin vitaminele A si C, combinate cu unele minerale esentiale car au ca efect stimularea cresterii parului. Legumele verzi acestea ajuta organismul sa produca sebuum natural, uleiul parului care il face sa creasca mai repede.

Oua, pui si curcan. Le-am pus impreuna pentru aceste trei alimente sunt cea mai buna sursa de proteine. Puiul, ouale si carnea de curcan contin o cantitate mare de proteine. Prin urmare, ele pot face parul sa creasca nu doar mai lung, ci si mai puternic.

Nuci. Nucile sunt esentiale pentru un par frumos, in plus acestea contin substante care fac sa-ti creasca parul repede. Alaturi de nuci adauga in dieta, nuci caju si nuci pecan daca doresti sa iti creasca parul. Acestea sunt foarte bogate in proteine si zinc, elemente importante pentru cresterea parului tau si o stare generala de sanatate. Le poti consuma ca gustari intre mese.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu