Cum scap de punctele negre de pe nas?

Pentru a mentine o piele curata si frumoasa necesita timp, coerenta si efort. Dermatologul iti poate recomanda o multime de produse, dar unele din ele pot fi costisitoare si pot dura mult timp pana sa isi faca efectul. Puteti insa sa va faceti, singuri acasa, propriile produse, cu care sa atacati punctele negre si de grasime in propriul regim de zi cu zi. Puteti experimenta o reducere drastica sau chiar eliminarea totala a problemei.
Pasta de dinti - Pasta de dinti poate indeparta cu eficacitatea punctele negre si de grasime. Aplicati o pasta subtire peste punctele negre sau de grasime si se lasa cel putin 25 de minute. Veti simti, probabil, o senzatie de arsura atunci cand se aplica pasta de dinti, dar acest lucru este normal si va trece. Odata ce va clatiti pasta de dinti de pe fata, partea de sus a punctelor negre vor disparea, dar inca mai trebuie sa se clateasca bine fata pentru a elimina acumularea de dedesubt. Repetati acest remediu, acasa, in fiecare zi timp de doua saptamani.

Rosiile – Rosiile au proprietati antiseptice naturale, care usuca punctele negre si albe. Decojiti si sfarmati o rosie mica. Aplicati pasta de tomate peste punctele negre si albe inainte de a merge la culcare. Lasati pulpa de rosii pe fata in timp ce dormiti si apoi spalati-va pe fata, dimineata, cu apa calda.
Lamaia - Spalati-va fata cu apa calda, apoi, stoarce-ti sucul de la o lamaie intr-un castron. Adauga un varf de cutit de sare si se agita amestecul. Aplicati amestecul peste punctele negre si albe. Lasati amestecul timp de aproximativ 20 de minute si apoi spalati fata cu apa calda din nou.
Puteti folosi, de asemenea, parti egale de suc de lamaie si scortisoara pudra si se aplica acest amestec peste punctele negre. Lasa-l peste noapte si clatiti-l dimineata.
Iaurtul – Se amesteca trei linguri de iaurt simplu cu doua linguri de fulgi de ovaz. Adauga o lingurita de ulei de masline si lingura de suc de lamaie. Amestecati si aplicati la suprafata afectata a fetei. Lasati 5-7 minute si apoi clatiti cu apa rece.
Bicarbonatul de sodiu - Se prepara un amestec de parti egale de bicarbonar de sodiu si apa, apoi frecati-l pe fata sau alte zone alte corpului predispuse la puncte negre. Lasa-l timp de 15 minute apoi se clateste cu apa calduta.
Mierea de albine, este de asemenea, bun pentru eliminarea punctelor negre. Intindeti mierea pe zona afectata si clatiti dupa 15 minute, cu apa calduta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu