www.puternicsiamarui.ro Concurs Neumarkt 2015


Concurs "Neumarkt - Vine iarna" va incepe la data de 5 octombrie 2015 si se va incheia in data de 30 noiembrie 2015 sau in momentul in care stocul de premii alocat acestei campanii de promovare se va epuiza, oricare din aceste momente intervine mai intai. Campania este organizata si se desfasoara in urmatoarele judete Arad, Cluj, Timis, Arges, Gorj, Brasov, Giurgiu, Dambovita si lalomita, in toate locatiile retail unde se comercializeaza produsele participante in campanie. Locatiile retail participante sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor plasate la intrarea in magazine.
La aceasta campanie participa produsele companiei Heineken Romania S.A, marca Neumarkt, imbuteliate in ambalaje de tip PET de 500 ml, comercializate in magazinele retail participante la promotie.
Consumatorii care achizitioneaza din magazinele participante 2 unitati de vanzare de produs, dintre produsele participante Neumarkt, primesc - in limita stocului alocat pe magazine - un talon promotional razuibil, care aduce sansa castigarii fie a unei caciuli, fie a unui fular, fie a unei perechi de manusi, fiecare inscriptionate Neumarkt sau a unei unitati de produs marca Neumarkt, imbuteliat in ambalaj de tip PET 500 ml.
Consumatorii care au primit la casa de marcat a magazinului de retail prin achizitia a 2 produse participante un talon promotional razuibil si astfel in urma razuirii au gasit unul din urmatoarele mesaje de informare: "Caciula", "Fular" sau "Manusi", primesc - in limita stocului alocat pe magazine - o caciula, un fular sau o pereche de manusi inscriptionate Neumarkt. Consumatorii care in urma razuirii au gasit mesajul de informare: "Neumarkt 0,5 L", primesc - in limita stocului alocat pe magazine - o unitate de produs marca Neumarkt, imbuteliat in ambalaj de tip PET 500 ml;
Achizitionarea de catre un consumator a mai multor produse participante in campanie, da dreptul acestuia de a intra in posesia mai multor taloane promotionale, respectiv a mai multor premii, pe toata durata Campaniei.
Premiile campaniei se vor acorda in limita stocului disponibil. ln campanie se va acorda un numar determinat de 46.000 de premii, ce constau in urmatoarele componente:
  • 6.000 caciuli inscriptionate Neumarkt;
  • 6.000 fulare inscriptionate Neumarkt;
  • 6.000 perechi manusi inscriptionate Neumarkt;
  • 28.000 unitati de produs marca Neumarkt, imbuteliat in ambalaj de tip PET 500 ml;
Premiile constand in caciuli, fulare, manusi inscriptionate Neumarkt si in unitati de produs marca Neumarkt imbuteliate in ambalaje de tip PET 500 ml se acorda pe loc in locatiile participante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu