Piramidele din Egipt au fost construite de o inteligenta extraordinara

Marea piramidă din Gizeh este expresia științei, a cunoașterii. Arhitectura sa ascunde o multitudine de referințe la numerele pi și phi, numărul de aur.
Semiperimetrul său împărțit la înălțime dă numărul pi, 3,14. Dacă împărțim suma celor patru fețe laterale la suprafața bazei, obținem numărul phi, 1,618, numărul de aur. Cei care au construit piramida cunoșteau foarte bine sistemul metric.
Alte calcule privind piramida sunt legate de dimensiunile planetei, viteza de rotație, viteza luminii. Se spune că, piramida este construită într-o perfectă armonie cu planeta. Platoul de la Gizeh reproduce perfect constelația Orion.
Napoleon a trimis o echipă de cercetători pe platoul Gizeh, care timp de trei ani, a încercat să afle o parte din mistere. Personal, Napoleon s-a deplasat și a vizitat platoul și se spune că a fost bulversat de ceea ce a văzut. A fost lansată teoria conform căreia, platoul de la Gizeh a fost construit de o civilizație anterioară celei egiptene.
Teoria nu este agreată de către cercetătorii egipteni. În anul 1961, sovieticii au recuperat o bună parte din documentele care erau ascunse în subteranul platoului Gizeh, în camera cunoașterii. Toate aceste documente, considerate piatra de temelie a umanității, au fost transportate la Moscova, cu ajutorul KGB-ului.
Se consideră că, aceste documente aparțin unei civilizații anterioare celei egiptene și conțin teoriile privind Universul, originea Pământului și a omenirii. Confiscarea acestor documente a pus o barieră în calea cercetărilor efectuate de către oamenii de știință occidentali.
În ciuda demersurilor făcute, rușii nu au înapoiat aceste documente Egiptului. Câțiva ani mai târziu, Mossadul a reușit, printr-o acțiune de spionaj, să sustragă alte documente, pe care le-a transportat în Israel, în cel mai are secret.
La dispoziția cercetătorilor occidentali a rămas un text sumerian care prezintă locurile subterane de sub platoul Gizeh unde au fost ascunse aceste documente. Sumerienii fac precizarea că aceste texte aparțin unei civilizații venite din cer și care a construit platoul Gizeh.
Aceste întâmplări ne fac să credem că se vrea a se ascunde adevărul din motive lesne de înțeles.
Cine dorește cu adevărat să fie rescrisă istoria?
Conform arheologilor, există încă 27 de locuri subterane care nu au fost cercetate. Egiptul a interzis cercetătorilor străini să mai facă săpături în platoul de la Gizeh, susținând că acestea degradează piramidele.
Se spune că, motivul ar fi altul. Teoria conform căreia platoul de la Gizeh nu este creația civilizației egiptene a deranjat autoritățile egiptene. Ce ar însemna pentru Egipt și pentru omenire, dacă acesta ar fi adevărul?
O civilizație agricolă, precum cea egipteană, nu putea să aibă cunoștințe atât de evoluate privind astrologia, matematica, fizica.
Precizia matematică a acestor construcții, perfecta lor armonizare cu punctele cardinale, cu viteza de rotație a Pământului, amplasarea care este identică cu cea a constelației Orion, au făcut pe mulți specialiști să creadă că originea și construcția platoului aparțin unei civilizații misterioase, anterioare celei egiptene. Suspiciunile au fost și mai mari, după implicarea KGB-ului și a Mossadului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu