Scapi de grasimea abdominala si detoxifiezi organismului cu aceste 5 fructe

De ce sa-ti pierzi timpul cu diete epuizante care te seaca de energie? Bucura-te de un corp atractiv doar printr-o simpla reorganizare a meniului! De asemenea, asigura-te ca vei creste aportul de fructe proaspete.

In randurile de mai jos vei gasi cateva diete de detoxifiere sustinute de nutritionisti profesionisti. Acestea te vor ajuta sa pierzi rapid in greutate si sa-ti cureti organismul de toxine. Fructele sunt bogate in fibre si apa, stimuleaza metabolismul si ajuta la pierderea in greutate sanatoasa.

1. Dieta cu mere: 2 zile
Aceasta dieta presupune sa consumi doua zile numai mere. Nu exista nicio limita, puteti manca cate un mar ori de cate ori va este foame. Merele sunt incarcate cu vitamine si fibre care te vor face sa te simti plin pentru mai mult timp. Consumati diferite tipuri de mere.


2. Dieta cu pepene verde: 5 zile
Iata o veste buna pentru toti iubitorii de pepene verde. Acest fruct te poate ajuta sa ajungi la greutatea dorita. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi o regula simpla: mananci minim 500 de g de pepene verde in fiecare zi. Trebuie sa ai 5 mese mici pe zi, iar in timpul acestui regim incearca sa eviti bauturile dulci si asigura-te ca tensiunea este normala.

Aceasta dieta nu este recomandata persoanelor cu afectiuni renale sau hepatice. Poti consuma pepenele cum vrei: sub forma de suc, smoothie, salata de fructe proaspete.

3. Dieta cu ananas: 7 zile
Este un mod placut de a detoxifia corpul. Mananca regulat trei mese si doua bucati de ananas pe zi. Nutritionistii recomanda o sesiune de curatare de doua zile, in care nu mananci decat ananas, dar nu consecutiv.

4. Dieta cu kiwi: 4 zile
Kiwi este unul dintre cele mai eficiente fructe in procesul de slabire, avand un indice glicemic foarte scazut. Aceasta inseamna ca asigura arderea lenta a carbohidratilor si eliberarea treptata a glucozei in sange.

Kiwi contine de doua ori mai multa vitamina C decat portocalele. Acesta este singurul fruct care este bogat in aktinidina, o enzima care ajuta la crearea de proteine ​​si stimuleaza digestia.

Mananca 3 fructe de kiwi inainte de micul dejun si 2 fructe kiwi ca o gustare dupa-amiaza. In restul zilei, mesele trebuie sa fie usoare, bazate pe salate de sezon.

5. Dieta cu fructe de padure: 7 zile
Fructele de padure sunt pline de fibre, vitamine si antioxidanti, ceea ce inseamna ca acestea sunt foarte bune pentru cei care vor sa slabeasca si sa-si detoxifieze organismul.

In cazul acestei diete trebuie sa inlocuiesti micul dejun cu un smoothie din fructe de padure. Mixati in blender o cana de fructe proaspete alege ce iti place, fa combinatiile dorite, cu 250 de ml de apa purificata.

Celelalte mese trebuie sa fie usoare pentru a nu suprasolicita tractul digestiv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu