SUA finanteaza baze subterane extraterestre?

Richard Sauder, doctor în științe politice, redeschide un subiect controversat. SUA finanțează din bani negri baze subterane. El susține că există un buget negru, pentru armata americană. Congresul american nu are cunoștință de acești bani.
Sauder susține că în SUA există foarte multe astfel de baze subterane, adevărate orașe, cu o tehnologie de vârf. El vorbește despre existența unor adevărate cartele militar-industriale subterane și submarine. În susținerea teoriei lui Sauder sunt și dezvăluirile făcute de militarii care au lucrat în aceste baze. La mulți ani, după ce au încetat această activitate, unii dintre ei au vorbit, asumându-și anumite riscuri. Există numeroase persoane care susțin că au fost răpite și duse în aceste baze, unde creaturi înfricoșătoare i-au supus la experimente greu de descris.
Construcția acestor baze a început în anii 40. Între aceste baze se face legătura cu trenuri de mare viteză care levitează magnetic. Aceste subterane se află la o adâncime de 2 kilometri. Americanii au mașini de foraj cu laser, capabile să foreze 7-11 kilometrii într-o zi. În interior, există o tehnologie care este cu mult superioară celei utilizate de omenire. Documentele care au fost declasificate demonstrează că în 1954, președintele SUA a semnat Tratatul de la Greada, în parteneriat cu extratereștrii.  Tratatul conține date cu privire la crearea unor baze subterane, care vor fi utilizate de armata americană, împreună cu entități extraterestre, în vederea efectuării unor experimente.
În rapoarte este menționat incidentul din 1979, când s-a produs un incident major între militarii americani și extratereștrii, la baza Dulce din New Mexico.
Militarii americani au folosit armament pentru a calma spiritele. Motivele acestui incident au fost neînțelegerile cu privire la experimentele care se efectuau. Tratatul prevedea ca experimentele să se efectueze numai pe animale. În timp, acesta nu a mai fost respectat, experimentele efectuându-se și pe oameni. Rezultatele erau terifiante, iar americanii au fost obligați să apeleze la armament, pentru a stopa experimentele. Un militar care a lucrat la baza Dulce a declarat că în subsolul bazei, etajul șapte este ocupat de entități extraterestre, care fac parte din rasa marilor gri.
Extratereștrii androgini se reproduc prin parteogeneză, adică prin fracțiuni embrionare. Copiii extratereștrii se hrănesc cu plasmă. Marinarii care au navigat în Bahamas, au observat că în profunzimea apei, nisipul dispare și se formează niște găuri imense, de culoare albastră. Ei susțin că acestea sunt niște grote cu o adâncime mai mare de 100 de metri. În zona acestor grote se formează curenți foarte puternici, care pun în pericol viața scafandrilor. Din această cauză, aceste zone sunt evitate și puțin cercetate.
Rob Palmer, un cunoscut oceanograf, consideră că aceste grote sunt porți spre o altă dimensiune. Vă readuc aminte că în zonă s-au întâmplat multe dispariții misterioase de vapoare dar și de avioane. Se presupune că în SUA există 132 de baze subterane, unele având o suprafață de 18 kilometri pătrați, dispunând de mai multe paliere. Unele baze pot găzdui milioane de persoane. Ne întrebăm, la ce folosesc aceste baze?
Cei care refuză teza experimentelor făcute de extratereștrii, susțin că aceste baze au fost create pentru a proteja populația de un atac nuclear. Anual, în SUA, bugetul clandestin este format din peste 500 miliarde de dolari, proveniți din afaceri negre. Cea mai mare parte din acești bani negri este utilizată în dezvoltarea și întreținerea unor astfel de baze. Indiferent de care parte a baricadei suntem, trebuie să recunoaștem că aceste baze sunt foarte importante pentru armata americană, că în interiorul lor se întâmplă lucruri care ne sunt necunoscute, iar în ceea ce privește finanțarea lor, totul se face fără știrea congresului american și a opiniei publice, iar sumele sunt astronomice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu