Concurs Tedi 23 martie - 30 iunie 2015 trimite codul pe www.tedi.ro


Campania promoțională "În căutarea lui Tedi" este organizată și desfășurată de Tymbark Maspex România în perioada 23 martie - 30 iunie 2015. Produsele participante la promoție sunt toate produsele Tedi ce vor putea fi identificate prin etichetă promoțională, care va conține numele campaniei "ÎN CĂUTAREA LUI TEDI" - și un extras din regulamentul oficial.
Fiecare etichetă promoțională va conține un sticker promoțional care are înscris pe verso un cod unic alfanumeric format din 10 caractere.

Promotia "In cautarea lui Tedi" se desfasoara in perioada 23 martie 2015 - 30 iunie 2015.
Produsele participante la promotie sunt urmatoarele:
  • Tedi 300 ml (toate sortimentele)
  • Tedi 750 ml (toate sortimentele)
  • Tedi Go (toate sortimentele)
  • Tedi Play (doar sortimentele cirese, capsuni, portocale, zmeura, pepene)
  • Tedi Waterrr (toate sortimentele)
  • Tedi Biscuiti (toate sortimentele)
Produsul participant va putea fi identificat prin eticheta promotionala, care va contine numele campaniei si un extras din regulamentul oficial. Fiecare eticheta promotionala va contine un sticker promotionala care are inscris pe verso un cod unic alfanumeric format din 10 caractere.
Participarea la aceasta campanie se realizeaza numai prin intermediul site-ului tedi.ro. Participantii se pot inscrie in campanie incepand cu 03 martie 2015, insa procedure de validare si atribuire a premiilor se va realiza exclusiv in perioada promotiei, 23 martie 2015 - 30 iunie 2015.

6 comentarii: