Castiga 5 ani garantie la electrocasnicele Heinner

Campania promoţională "5 ani garanţie electrocasnice mari Heinner" se va desfăşura începand din data de 15 Decembrie 2014, pana la data de 15 mai 2015, pe teritoriul României.
In această promoţie sunt eligibile toate produsele sub marca Heinner din categoria electrocasnicelor mari: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, masini de spalat automate, aragaze, achiziţionate incepand din 15 Dec 2014 pana la data de 15 Mai 2015.

Pentru a beneficia de garantie de 5 ani cumpărătorii care achiziţioneaza din 15 decembrie 2014 pana in data de 15 mai 2015 produsele menţionate mai sus (pe ale caror certificate de garantie nu este trecuta garantia actualizata de 5 ani) va trebui să înscrie datele personale şi ale produsului achiziţionat in formularul online aflat la adresa depanero.ro – Inregistrare produs Heinner garantie 5 ani.

ln cazul în care nu au posibilitatea să completeze formularul online, cumpărătorii suna la numarul de telefon 0742 726 843 pentru inregistrare.

Garantia extinsa se obtine automat prin completarea formularului la adresa online depanero.ro – Inregistrare produs Heinner garantie 5 ani sau sunand la numarul de telefon 0742 726 843, prin obtinerea unui numar unic de inregistrare. Participantul la promotie are obligativitatea sa noteze numarul unic de inregistrare pe certificatul standard de garantie. Dupa înscrierea datelor personale şi referitoare la achiziţie, participantii vor primi numarul unic de inregistare care reprezinta garanţia extinsă de 5 ani calculată de la data achizitiei.

Ca urmare a inregistrarii, cumparatorii vor beneficia pe o durata de 5 ani, calculata de la data facturii (pentru produse la care se refera prezentul regulament), de aducerea la conformitate a produsului care prezinta defectiune (lipsa de conformitate).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu