Campanie Rexona pe facebook

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 07.11.2014  – 14.12.2014.

Prezenta campanie se desfasoara sub forma unui concurs, iar desemnarea castigatorilor se va face in doua moduri:

    Votare proiect: un utilizator poate sa inscrie un proiect conform indicatiilor Organizatorului in perioada 07.11.2014, ora 15:00 si 26.11.2014, ora 23:59. Un utilizator poate sa inscrie un singur proiect pe toata perioada de inscriere. Proiectele inscrise pot fi votate in perioada 27.11.2014, ora 10:00 – 08.12.2014, ora 10:00. Pe baza voturilor acumulate se va face un clasament al primelor 10 proiecte in functie de voturi.
    Jurizare proiect: in perioada 08.12.2014 – 14.12.2014 juriul Concursului va efectua clasamentul proiectelor castigatoare, dintre cele 10 proiecte care au intrunit cel mai mare numar de voturi, pe baza criteriilor mentionate la art.3.2 de mai jos. Juriul este format din Dani Otil, Toma Coconea si Tiberiu Neagu.

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

    Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Rexona gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Idei: in miscare”;
    Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Idei: in miscare”
    Utilizatorul trebuie sa inscrie un proiect sau o idee completand toate campurile obligatorii: poza de profil, nume, prenume, e-mail, telefon, nume proiect, descriere proiect, obiectiv, plan de actiune, descriere participant.
    Sa selecteze minim 1 categorie, maxim 3 categorii din cele 12 disponibile: sport, aventura, joc, eveniment, arte, educatie, cultura, hobby, calatorii, tehnologie, extrem, comunitate.
    Sa completeze celelalte campuri cu caracter optional care il pot ajuta in descrierea proiectului/ideii: sa incarce imagini relevante, sa adauge un link catre un video de pe YouTube sau Vimeo, sa adauge link-urile profilelor de Facebook, Twitter, Google+, Instagram.
    Sa fie de acord cu Termenii si conditiile prin bifarea acordului de prelucrare a datelor personale de catre Organizator in vederea inscrierii in Campanie si desemnarii castigatorilor, cat si pentru a fi utilizate ulterior de catre Organizator in vederea unei potentiale colaborari ulterioare cu Organizatorul pentru promovarea marcii Rexona.
    Perioada de inscriere a proiectelor are loc in intervalul: 07.11.2014 – 26.11.2014.
    Un utilizator are dreptul sa inscrie un singur proiect pe toata durata a Campaniei.
    Proiectele inscrise pana la data de 26.11.2014, inclusiv, vor putea fi votate in perioada 27.11.2014 – 08.12.2014.
    Primele 10 proiecte in ordinea numarului de voturi vor fi jurizate de catre juriul Rexona, format din Tomi Coconea, Dani Otil si Tiberiu Neagu, care va desemna marele castigator si urmatorii clasati.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda in total 10 premii, dupa cum urmeaza:

    Locul 1: 2.000 eur si un kit Rexona, constand in cate un deodorant antiperspirant spray si un gel de dus Rexona.
    Locul 2: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si produse Rexona pentru o perioada de 6 luni. Produsele constau in cate un gel de dus Rexona si un deodorant antiperspirant spray si vor fi distribuite cate 1 set/luna, timp de 6 luni.
    Locul 3: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si promovarea proiectului clasat pe locul 3 in urma jurizarii pe pagina de Facebook Rexona timp de 1 luna (1 post/saptamana despre proiect).
    Locurile 4-10: cate un kit Rexona, constand in cate un deodorant antiperspirant spray si un gel de dus Rexona.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu