Extraterestri exista si conduc lumea?

Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile că extratereștrii există, dar și despre faptul că America este condusă de la mijlocul secolului trecut de o rasă de extratereștrii. Aceste informații au ajuns în presă după ce agenția iraniană de știri, Fars a preluat de pe site-ul whatdoesitmean.com această știre.
Acest site a fost primul carea intrat în posesia acestei știri. Potrivit documentelor, puterea în SUA nu este deținută de actualele autorități, ci de o specie de extratereștrii. Documentele dezvăluite de Snowden dovedesc legătura SUA-extratereștrii-Hitler, care paralizează Rusia.
Sursa citată afirmă că SUA a fost condusă de un guvern din umbră, încă din 1945. Acești extratereștrii au devenit forța secretă din spatele guvernului american, ei având o bază în Nevada. Acest guvern din umbră a condus și Germania nazistă.
În afara acestei informații, se mai spune că extratereștrii au vizitat de mii de ani planeta noastră și că există mai multe tipuri de extratereștrii, printre care și Tall Whites care lucrează pentru US Air Force din Nevada. Începând cu 2011, în SUA și Canada au fost auzite sunete bizare, pentru care nu există încă o explicație. Vibrațiile puternice, zgomote, țipete, toate acestea au dus cu gândul la fenomenul OZN și la eventuale baze subterane ale extratereștrilor, aflate în Canada dar mai ales în SUA.
Cine este Edward Snowden?
Este un tânăr de 30 de ani, care se află la originea scurgerii de informații privind programele Agenției Naționale pentru Securitate, NSA. El a declarat într-un interviu că dă publicității aceste informații, pentru a apăra viața privată a fiecăruia dintre noi. El spune că nu vrea să trăiască într-o lume controlată, dirijată și în care se ascultă tot. El susține că suntem manipulaţi şi mințiți. Născut în Carolina de Nord, se mută cu familia în Maryland, unde va începe să lucreze pentru NSA.
În 2003, intră în armata terestră americană, cu gândul de a lupta în Irak. După un accident, și-a rupt ambele picioare și a fost nevoit să se retragă din armată, angajându-se paznic la NSA. Este angajat apoi de CIA, devenind specialist în protecția sistemelor informatice. Autorul uneia dintre cele mai importante scurgeri de informații din istoria americană, alături de Bradley Manning, judecat în prezent de un tribunal militar după ce a dat zeci de mii de dosare secrete la Wikileas, a declarat pentru The Guardian, că nu vrea să-și păstreze anonimatul. El a spus că singurul său scop este să spună lumii ce se face pentru ea sau împotriva ei.
El a spus că a dat publicității aceste programe pentru ca lumea să cunoască cine o conduce și ce se face împotriva ei. A așteptat anul 2008, când Obama a fost instalat peședinte al SUA, în speranța că el va fi un președinte altfel decât predecesorii săi, în sensul că va stopa construcția celui mai mare sistem, prin care fiecare individ va fi ascultat, monitorizat și controlat. El vorbește despre fenomenul de supraveghere în masă.
Printre documentele puse de el la dispoziția ziariștilor, au fost și 50 de imagini fără legendă, în prezentate PowerPoint, care au provocat speculații între conspiraționiști și ufologi. Imaginile proveneau de la o agenție de spionaj britanică și poartă numele de Arta manipulării.
În documente se vorbește despre mușamalizarea fenomenului OZN, manipularea unor convingeri și probe vis a vis de acest fenomen. Există o listă lungă referitoare la ciber-magicieni, implicarea lor în operațiuni de manipulare, spălare a creierelor. Este celebru pasajul în care părintele bombei cu hidrogen, Edward Teller e înfățișat lângă un citat, care spune- Făcând magie cu informațiile.
Documentele arată că programele derulate prin NSA prevăd în mod clar instrumentele și metodele prin care extratereștrii conduc lumea, agenda lor secretă țintind dominația globală. Premierul britanic, David Cameron a amenințat cu acțiuni în instanță pe ziariștii de la The Guardian, în cazul în care aceștia continuă să publice documente de la Snowden. El a spus că aceste documente pot afecta siguranța de stat a multor țări.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu