Ceaiuri care curata organismul de toxine

Ceaiurile care curata organismul de toxine
PAPADIE

La ce e bun – depurativ sanguin eficient care curata si stomacul de toxine. Este un bun sudorific si diuretic care subtiaza sångele ingrosat.

Cum il consumi – din 2 lingurite de planta uscata si o cana de apa fierbinte prepara o infuzie. Bea 2-3 cani cu acest preparat pe zi iar la primavara consuma cåt mai multa salata de papadie.

URZICA 

La ce e bun - ceaiul de urzica preparat din frunze uscate de planta ajuta la eliminarea apei in exces din organism.

Cum il consumi - pentru inducerea unei stari generale bune, dar mai ales pentru a scapa de toxine, bea in fiecare zi, timp de o luna de zile, cåte 1-2 cani de infuzie, pe stomacul gol, inainte de masa.


COADA CALULUI  

La ce e bun – planta este un diuretic natural eficient. Curata sångele de toxine si are o actiune antimicrobiana si antiseptica.

Cum il consumi – fa o infuzie din 4-5 lingurite de planta uscata si maruntita la 1 ½ de apa. Lasa la fiert 15 minute si dupa ce se raceste bea 3-4 cani pe zi.

MACES 

La ce e bun - pe långa faptul ca e bogat in vitamina C, tocmai buna in sezonul rece, fructul de maces are si proprietati diuretice. Favorizeaza functia antitoxica a ficatului si ajuta la regenerarea celulei hepatice. 

Cum il consumi - Pentru a te bucura de efectul detoxifiant al acestor fructe, nu uita sa consumi cåte 2-3 cani de infuzie pe zi, timp de 10 zile.

IARBA MARE

La ce e bun – excelent diuretic, acest ceai elimina toxinele, tonifica stomacul si mareste secretia de bila. Consumat regulat, este un bun tonic general.

Cum il consumi – din florile uscate de planta prepara o infuzie. Bea cam 2-3 cani in 24 de ore, timp de 10 zile. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu