Campanie Alfers 13 octombrie - 30 noiembrie 2014


Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, cu incepere la data de 13.10.2014 ora 00:00:00 si incheiere la data de 30.11.2014 ora 23:59:59. 
Produsele participante la Campanie: 
  • Napolitane Alfers crema cacao 100 g
  • Napolitane Alfers crema lamaie 100 g
La Campanie participa doar produsele mentionate mai sus care au lipite bulinele razuibile, care sunt comercializate in aparatele de vending ale companiilor Smart Total Vending, Nova Prompt, Vending Zone, Doctor Vending.
Participantii la prezenta Campanie trebuie:
  1. Sa achizitioneze in perioada Campaniei (13.10.2014 – 30.11.2014) oricare din produsele descrise mai sus, participante la Campanie de la aparatele de vending ale companiilor Smart Total Vending, Nova Prompt, Vending Zone, Doctor Vending.
  2. Sa razuiasca eticheta lipita pe ambalajul produsului pentru a verifica daca este sau nu castigatorul unui premiu pus in joc;
  3. Pe bulinele razuibile exista unul din urmatoarele texte:
    • 1 Pachet Alfers halva 100 g
    • 1 bicicleta Pegas
    • 1 rucsac Alfers
    • “Mai incercam o data?
  4. Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul „1 Pachet Alfers halva 100g” , atunci inseamna ca acesta a castigat 1 pachet napolitane Alfers cu crema-pasta de halva 100g. Pentru revendicarea premiului participantul trebuie sa sune la numarul de telefon pe care il gaseste scris pe stickerul care anunta promotia, lipit pe aparatul de vending de la care a cumparat produsul castigator, unde i se va comunica cum va putea fi validat si cum va intra in posesia premiului. Eticheta razuibila va trebui pastrata de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. 
  5. Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul “1 rucsac Alfers”, atunci inseamna ca acesta a castigat 1 rucsac rosu, cu logo Alfers. Pentru revendicarea premiului participantul trebuie sa sune la . numarul de telefon pe care il gaseste scris pe stickerul care anunta promotia, lipit pe aparatul de vending de la care a cumparat produsul castigator,unde i se va comunica cum va putea fi validat si cum va intra in posesia premiului. Eticheta razuibila va trebui pastrata de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. 
  6. Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul „1 bicicleta Pegas”, atunci inseamna ca acesta a castigat 1 bicicleta Pegas. Pentru revendicarea premiului participantul trebuie sa sune la numarul de telefon pe care il gaseste scris pe stickerul care anunta promotia, lipit pe aparatul de vending de la care a cumparat produsul castigator, unde i se va comunica cum va putea fi validat si cum va intra in posesia premiului. Eticheta razuibila va trebui pastrata de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. Pentru ridicarea premiului, castigatorii vor trebui sa aiba la ei ambalajul cu eticheta cu codul promotional castigator, pe care il vor lasa cand vor ridica premiul in cazul premiilor ce depasesc valoarea de 600 RON (cu TVA), pe langa cele de mai sus trebuie sa trimita si copia buletinului sau a cartii de identitate.
O eticheta razuibila nu poate conduce la mai mult de un pachet Alfers cu crema-pasta de halva 100g, un rucsac Alfers sau o Bicicleta Pegas acordate ca premiu. In cadrul Campaniei, un Participant poate castiga mai multe premii.
Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:
  • 6.000 de premii corespunzatoare mesajului “1 Pachet Alfers halva 100g”, constand intr-un ”pachet napolitane Alfers cu crema-pasta de halva 100 g
  • 100 de premii corespunzatoare mesajului “1 rucsac Alfers” constand intr-un rucsac personalizat Alfers
  • 2 premii corespunzatoare mesajului “1 Bicicleta Pegas”, constand intr-o Bicicleta Pegas Militar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu