Kiss FM lanseaza provocarea Big BANG

Kiss FM lansează provocarea Big BANG!

Sute de euro te așteaptă în noul sezon Big BANG. Spune STOP înainte de Big Bang și premiul e al tău. Înscrie-te la concurs și antrenează-te online.

Big Bani la Big BANG. Zilnic, on air la Kiss FM.


Campania Kiss FM Big Bang va incepe in data de 22.09.2014 si se va desfasura pana la data de 14.11.2014.

Inscrierea la concurs:

    inscrierea prin trimiterea unui mesaj tip SMS la numarul 0735 600 100 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) cu numele, prenumele si orasul in care receptioneaza postul de radio „KISS FM”.
     inscrierea on-line: Pentru a participa la Concursul Campaniei, ascultatorii postului de radio “KISS FM” se pot inscrie, o singura data, pe site-ul kissfm.ro, completand campurile formularului de inscriere si apasand butonul “Inregistreaza”.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 - 22:00, se vor desfasura in direct pe posturile de radio „Kiss FM” cate 5 editii ale Concursului Campaniei.

Mecanismul specific de concurs, aplicabil in toate editiile concursului, se deruleaza astfel:

    DJii Kiss Fm vor comunica, in direct, numarul total de inscrieri la Concursul Campaniei, inregistrate in baza de date comuna a concursului, pana la acel moment / la acea data. Apoi, cu ajutorul unei aplicatii software, va fi ales un numar aleatoriu din numarul total de inscrisi pana la acel moment / acea data.
    DJii Kiss Fm il vor apela pe participantul al carui numar de ordine inregistrat in baza de date comuna Concursului Campaniei (baza de date ce cuprinde toti participantii inscrisi pana la data respectiva) a fost ales de catre softul de extragere aleatorie.
    Dupa confirmarea identitatii participantului, se va da semnalul de incepere a jocului. Pe postul de radio Kiss FM vor fi anuntate, in mod aleatoriu, sume de bani. Participantul trebuie sa strige “STOP”, inainte de difuzarea efectului sonor “BIG BANG”, pentru a putea sa pastreze, ca premiu, ultima suma de bani rostita integral pe post. Daca participantul nu striga “STOP” inainte de declansarea efectului sonor “Big Bang”, vor pierde jocul si, de asemenea, si orice pretentie la vreuna din sumele de bani puse in joc in acea editie.
    La fiecare editie, inainte de a incepe jocul efectiv, participantului i se va prezenta efectul sonor “BIG BANG”. In acest fel, participantul la campanie il va putea recunoaste atunci cand va fi redat pe post in timpul concursului propriu zis.
    Participantul care striga “STOP” inainte de declansarea efectului sonor “BIG BANG” este declarat castigator al editiei in direct, iar premiul castigat reprezinta ultima suma rostita integral pe post inainte ca participantul sa strige “STOP”.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 30.000 euro.

Daca este declarat castigator un ascultator al KISS FM-Romania, premiul in bani i se acorda la cursul de schimb euro/leu, comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru data castigarii premiului. Premiile in bani se achita direct castigatorului, in contul de lei deschis de acesta la o banca comerciala din Romania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu