Concurs Raiffeisen Bank 1 septembrie - 30 noiembrie 2014

Castigi si te bucuri impreuna cu cei dragi


Atunci cand cei dragi au nevoie de tine, distanțele dispar cu noul serviciu Western Union prin Internet Banking de la Raiffeisen Bank.

In perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2014 transferurile de bani* prin Western Union efectuate in agentiile din Romania ale Raiffeisen Bank si ale partenerilor sai iti aduc premii de care sa te bucuri impreuna cu cei dragi. Daca, in plus, realizezi si o tranzactie Western Union prin serviciul Internet Banking de la Raiffeisen Bank, premiul mare de 10.000 Lei se dubleaza!

Fie ca primesti bani din strainatate sau din Romania, fie ca trimiti bani in tara sau catre strainatate, primesti in agentiile din Romania ale Raiffeisen Bank si ale partenerilor sai un cupon razuibil, te inscrii in campanie si poti castiga premii prin tragere la sorti:

  • o tableta Apple iPad Air in fiecare saptamana
  • unul dintre cele 3 premii a cate 10.000 Lei fiecare de cheltuit in vacanta**
Daca, in plus, realizezi si o tranzactie Western Union prin serviciul Internet Banking de la Raiffeisen Bank, premiul mare de 10.000 Lei se dubleaza!

Cum poti castiga?
Pentru a intra in promotia saptamanala trebuie doar sa trimiti*** prin SMS la 1850 (numar scurt cu tariff normal in retelele de telefonie mobile Cosmote,Orange si Vodafone) urmatoarele date, in urmatorul format: codul promotional pe care l-ai descoperit pe cuponul razuibil, nume (asa cum apare in bulletin/cartea de identitate), prenume (asa cum apare in bulletin/cartea de identitate), data tranzactiei (in formatul zz.ll.aaaa). Atentie! Toate aceste 4 informatii trebuie trimise in acelasi SMS, separate de virgule, in ordinea mentionata mai sus. Iar daca te inregistrezi cu doua tranzactii, intri automat si in tragerea la sorti pentru marele premii.
Nu uita! Pentru a te inscrie in campania pentru marele premiu trebuie sa introduci aceleasi date personale (nume, prenume si numar de telefon) in mod identic de fiecare data cand faci transferuri de bani prin Western Union si Raiffeisen Bank.
Daca, in plus, realizezi si o tranzactie Western Union prin serviciul Internet Banking, premiul mare de 10.000 Lei se dubleaza!

Te inscrii singur, castigi si te bucuri impreuna cu cei dragi.
Participa la concurs 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu