Concurs Chio 2014 - Elibereaza Xtreme-ul din tine

Campania "Elibereaza Xtreme-ul din tine!"se va desfasura in perioada 24 Septembrie 2014 - 28 Octombrie 2014, inclusiv.

Etapele participarii la campanie:


Logarea si autentificarea in aplicatie - un utilizator trebuie:

    sa se logheze pe site-ul chioxtreme.ro folosind contul personal, valid de Facebook
    sa acceseze aplicatia pe chioxtreme.ro

Activitatea in aplicatie - un utilizator poate:

    sa aleaga in fiecare saptamana unul dintre cele 5 personaje cu care sa intre in joc
    sa parcurga probele / provocarile, indiferent de personajul ales, pana la completarea celor 5 super puteri ale personajului:
        Provocarea 1 - sa uploadeze o poza proprie, prin care sa sugereze reactia sa atunci cand mananca chipsurile Chio Xtreme preferate, prin intermediul butonului "Upload poza".
        Provocarea  2 - sa invite 5 prieteni sa intre in aplicatie, folosing butonul "lnvita prieteni" disponibil in aplicatie.
        Provocarea 3 - sa posteze pe profiiul personal de Facebook un status pentru prietenii sai. Postarea va fi un share din aplicatie, prin intermediul butonului "Lanseaza o provocare", insotit de textul scris de user.
        Provocarea 4 - sa cumpere o punga de Chio Xtreme cu sortimentul personajului ales si sa introduca codul de bare de pe spatele ambalajului. Codurile de bare sunt unice pentru fiecare sortiment in parte. Produsele participante sunt:
            Chio Xtreme Chili
            Chio Xtreme Salt & Vinegar
            Chio Xtreme Wasabi
            Chio Xtreme Jalapefío&Cheese
            Chio Xtreme Chipotle&Lime
        Provocarea 5 - sa dea share super-eroului ales de ei pe profilul personal de Facebook, prin intermediul butonului "Share my HERO".
    prin indeplinirea provocarilor de la un super-erou, userul primeste o sansa in tragerea la sorti pentru premiul cel mare. Un user poate acumula un numar maxim de 5 sanse in tragerea la sorti finala, prin indeplinirea provocarilor la fiecare dintre cei 5 super-eroi, incele 5 saptamani de concurs.
    sa inscrie personajul configurat cu super-puteri adunate prin provocarile indeplinite in battle-uri saptamanale cu restul personajelor din aplicatie.
    in urma battle-urilor, userii castiga sanse in tragerea la sorti saptamanala. Rezultatele battle-urilor sunt generate aleator de calculator si pot fi de doua feluri:
        Mesaj succes: Ai invins si ai o sansa in tragerea la sorti!
        Mesaj insucces: Ai fost invins in lupta, mai incearca! (pentru cazul in care mai are personaje disponibile) si Ai fost invins in lupta, dar mai ai sanse! Revina saptamana viitoare pentru a relua luptele! (pentru cazul in care a epuizat personajele eu care se mai poate lupta)
    sa revina in saptamanile urmatoare de joc pentru a alege alte personaje si a repeta  mecanismul de mai sus.

ln cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

    Premii saptamanale (25x) - se vor desemna prin tragere la sorti din numarul total de sanse acumulate de useri la fiecare super-erou, in saptamana respectiva de joc, 5 castigatori pe saptamana care vor primi un bax Chio Xtreme
    Marele Premiu (1x) - se va desemna prin tragere la sorti 1 castigator la final de campanie care va primi un pachet format din 1 x Mouse Cyborg RAT 7, 1 x Tastatura cu laser Magic-Cube Projection Keyboard si 1 x Casti Skullcandy

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu