Ce iti rezerva astrele in luna septembrie

Un anotimp nou vine întotdeauna cu o mulțime de provocări și șanse.
Berbec
Simți că ești blocat în rutină, însă înainte să schimbi ceva, ar fi bine să analizezi lucruile cu atenție. Continuă să îți îndeplinești sarcinile importante de la lucru, dacă nu vrei să îți înrăutățești situația. În plus, trebuie să te asiguri că ești pregătit pentru schimbare.
Taur
Dacă tocmai te-ai întors din vacanță, ai toate șansele să găsești o mulțime de treburi nerezolvate la muncă. Nu te grăbi să le termini și citește fiecare rând, mai ales dacă ai propria ta afacere. S-ar putea să găsești o cale care să te ajute să îți crești profitul. În primele trei săptămâni ale lunii vei fi foarte ocupat, însă ai grijă să nu îți neglijezi prietenii și familia.
Gemeni
Ție îți place să îți asumi riscuri, însă acum nu este cel mai bun moment. Dacă ai propria ta afacere, poți avea o neînțelegere cu un coleg sau un partener. Ține întotdeauna minte că prietenii și afacerile nu merg bine împreună, așa că ține-ți relații personale în plan personal. În această lună vei fi tentat să încerci un sport riscant. Nu te avenura, pentru că te-ai putea alege cu răni serioase, dacă nu ești atent. Cel mai bine stai la capitolul finanțe, dar nu te arunca în cheltuieli mari în septembrie.
Rac
Ai avut o vară grozavă, ai petrecut timp cu familia și ai făcut câteva schimbări pe acasă. Te-ai bucurat de energie pozitivă, dar acum este timpul să te concentrezi pe muncă și sănătate. Dacă ai propria ta afacere, s-ar putea să constați că ai pierdut anumite șanse în timpul verii. Nu te consuma, vei mai avea alte ocazii, chiar dacă va trebui să muncești mai mult pentru ele. Nu este nimic în neregulă cu sănătatea ta, dar uneori uiți să ai grijă de tine. Sănătatea fizică este la fel de importantă ca cea mentală, așa că încearcă să găsești câteva metode care să te protejeze de boli: sport, o alimentație sănătoasă, yoga.
Leu
Acțiunile rudelor tale ar putea fi imprevizibile în septembrie. Îți place să fii lider, dar trebuie să nu uiți că nu ai întotdeauna dreptate. Ești atât de preocupat de tine, că uiți de faptul că și ceilalți au o viață. Gândește-te cât timp acorzi familiei și dacă chiar se merită să lucrezi în weekend-uri și să faci ore suplimentare.
Obișnuiești să îți neglijezi sănătatea, dar trebuie să ții cont că mulți lei au probleme cu inima, iar tu nu ești o excepție. Poate nu se întâmplă ceva cu tine exact în acest moment, dar nu strică să îți faci un consult.
Fecioară
Gândurile tale vor fi axate pe bani și muncă în această lună. Ce-i drept, ai cheltuit cam mult în această vară, iar asta se vede și în contul din bancă. Este timpul potrivit să îți analizezi și cariera: ești într-un loc în care poți evolua? Fă o listă cu avantajele și dezavantajele pe care le ai la locul de muncă și gândește-te dacă nu cumva este momentul să faci o schimbare. În plus, dacă nu ți-ai făcut planuri să îți cumperi o casă, acum ai șansa să o faci.
Balanță
Septembrie este luna dragostei pentru tine. Dacă te uiți pe cer într-o zi și vezi că stelele au format o inimă, nu fi surprinsă. Dacă ești singură, ai toate șansele să întâlnești un bărbat care să îți facă inima să bată mai tare, așa că lasă-l în viața ta, pentru că asta este dragoste. Lucrurile bune, care ți se vor întâmpla în plan sentimental, vor fi vizibile și în plan profesional, iar colegii vor observa că radiezi de fericire. Dacă ești căsătorită, vei petrece câteva momente romantice, alături de soțul tău.
Scorpion
Ai tendința de a-ți ignora nevoile și pasiunile, însă ține cont că vei izbucni la un moment dat. Munca a ocupat un loc important în viața ta și te-ai concentrat pe cum să faci mai mulți bani. Este momentul să iei o pauză și să îți satisfaci dorințele.
Săgetător
Septembrie nu este cea mai bună lună pentru tine. Vei munci din greu, însă s-ar putea să nu simți asta ca pe o povară. Vei observa că șeful tău începe să remarce eforturile tale.
Capricorn
Afacerile și munca vor merge ceva mai prost, în această lună, iar această situație se va reflecta și în finanțele tale. Ai planuri speciale pentru luna octombrie, așa că redu cheltuielile cât poți de mult. Dacă ai propria afacere, ar fi bine să fii pregătit pentru câteva obstacole. Stresul îți poate da bătăi de cap în această lună, așa că nu uita să fii atent la sănătate. Nici pe plan familial nu stai mai bine, pentru că ar putea apărea câteva neînțelegeri.
Vărsător
Noile tehnologii care apar pe piață te vor fascina și vei crede că îți poți umple viața cu ele. Mereu te gândești la viitor, dar chiar ai nevoie de aceste lucruri? Casa ta este extrem de importantă în această lună. Este, deja, confortabilă, dar te gândești să o faci să arată și mai prietenoasă. Vrei să redecorezi, însă s-ar putea să constați că stai cam prost cu banii.
Pești
Vei fi tentat să pleci într-o călătorie în care vei fi chiar liderul grupului cu care vei merge. Dacă te decizi să nu pleci, experiența ta profesională se va schimba, așa că vei avea de câștigat, indiferent de ce vei face.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu