Sucul de grapefruit are efecte benefice asupra sanatatii

Oamenii de stiinta americani au descoperit ca sucul de grepfruit are proprietati deosebite in combinatie cu tratamentele impotriva tumorilor canceroase.

Concluziile ultimului studiu in domeniu arata ca sucul de grepfruit poate atenua efectele adverse resimtite de pacientii bolnavi de cancer in urma tratamentelor chimice.

Mai mult, sucul poate inlesni procesul de eliminare a toxinelor din corp.

Cercetatorii de la Universitatea din Chicago, SUA, au studiat efectele pe care le au alimentele in reactie cu tratamentele chimice, scrie clicksanatate.ro.

Din experimente, cercetatorii americani au descoperit ca este de ajuns consumul a aproximativ 220 de ml de suc pentru a se obtine rapid efecte benefice asupra sanatatii.

Coordonatorul studiului, Ezra Cohen, care este specialist oncolog la Universitatea din Chicago, spune ca efectele pozitive incep sa aiba loc in corpul pacientului aproape imediat dupa administrarea sucului.

Mai mult, sucul concentrat in laboratoarele farmaceutice a dovedit proprietati de inhibare a enzimelor din intestine care afectau eficienta tratamentelor medicamentoase.

Se fac in continuare cercetari in acest sens. Fructul grapefruit a dovedit in multe randuri ca detine proprietati-minune pentru corp, prin urmare cercetatorii se asteapta sa descopere si alte reactii spectaculoase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu