Dinu Patriciu a murit la Londra

DINU PATRICIU a murit la Londra, la vârsta de 64 de ani, anunţă Realitatea TV. Omul de afaceri suferea de cancer. DINU PATRICIU se mutase în capitala Marii Britanii în luna ianuarie.

DINU PATRICIU, afacerist, politician şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a murit la vârsta de 64 de ani, anunţă Realitatea TV.
DINU PATRICIU a ajuns pe masa de operaţie la sfârşitul lunii decembrie 2012, când a fost suspus unui transplant de ficat.
DINU PATRICIU suferea de cancer.
Dinu Patriciu a ţinut mult timp prima pagina a ziarelor, dar şi primele locuri în topurile celor mai bogaţi oameni din România. Potrivit estimărilor, magnatul a avut o avere care a depăşit două miliarde de euro. Pe lângă afacerile din domeniul petrolier, Patriciu a fost şi patron de presă, a deţinut un lanţ de magazine şi a activat în domeniul imobiliar. Apoi, însă, mai multe firme pe care le-a controlat au intrat în faliment, iar angajaţii au fost disponibilizaţi.
De la unul dintre cei mai bogaţi români, la faliment
DINU PATRICIU, ajuns miliardar in urma afacerii controversate ROMPETROL, pe care a vandut-o grupului din Kazakhstan Kazmunai, s-a apropiat de saracie la sfarsitul vietii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu