Ce ghete sa purtam iarna 2013 - 2014

Ce ghete purtam in toamna-iarna 2013-2014
Am intrat in noiembrie, mai e putin si vine mos Nicolaie. Asa ca ar fi ideal sa ne pregatim ghetutele si sa tinem cont de ceea ce se poarta toamna-iarna 2013-2014, dar mai ales sa ne protejam piciorusele de frig
si de ger,dar mai ales si de zilele ploioase
Ghete-cizme 2 in 1 Versatile din piele naturala.
-Despre aceste ghete extrem de ingenioase dar simple si care se potrivesc mai multor outfituri,imi plac foarte mult deoarece se pot purta atat ca cizma cat si ca ghete,in functie de stare si de lookul abordat, mai ales ca sunt din piele naturala, sunt de culoare neagra.
Ghete simple din cauciuc pentru zile ploioase.
-In ceea ce priveste ghetutele din cauciuc pentru ploaie avem de unde alege, aceste ghete sunt foarte simpatice si feminine, fata de alte cizme obisnuite pentru ploaie. Se sterg foarte usor datorita materialului din cauciuc lucios, te ajuta sa devii feminina, finuta de fiecare data, le poti purta cu pantaloni, cu fusta in functie de chef.
Bocanci Erica sau Emma cu blanita si sireturi.
-Sunt niste bocanci simpli, dar cu gust, sunt comozi, si imi plac foarte mult accentele acelea de blanita care se intoarce spre exterior si se prinde cu capse. Sunt realizate din piele ecologica, au talpa groasa putin mai inalta rezistenta si cu striatii pentru a le face antiderapante. Botul este rotund si se inchid prin sireturi, la spate au niste tinte, sunt disponibile in culorile: albastru inchis, iar cele Emma sunt de culoare: albastru navy, negru, maro-camel.
Ghete stil UGG imblanite cu ciucuri.
-Sunt imblanite la interior si cu o bordura din blanita pe dinafara cu 2 ciucuri in culoarea blanitei, atarnand in jos. Sunt perfecti pentru iernile geroase, se poarta la un stil casual si simplu, sunt disponibile in mai multe culori: bleumarin, negru, maro inchis, bej.
Ghete tip unisex Robin sau Adama.
-Ghetele Robin din piele ecologica ce imita pielea intoarsa sunt simple, casual si lejere. Au o ijchidere clasica prin niste sireturi subtiri, are mai multe culori: negru, gri deschis,bej. Acelasi lucru si la ghetele Adamma care le gasesti pe: negru, maro, gri-bej.
Ghete tip bocanci Casta.
-Casta niste bocanci obisnuiti, cu talpa antiderapanta, sunt si imblaniti si au si o parte de blanita si-n afara. Se inchid si ei cu siret, au botul rotund,ii gasesti in nuante de: maro, negru, maro deschis, rosu, iar cei Pippa sunt la fel, doar ca au blanita doar in interior si sunt doar pe galben sau camel deschis.
Ghete tip Wedges casual.
-Daca esti o fire mai sportiva si doresti comoditate, dar si chic in acelasi timp care ta vor proteja de frig, sunt pe albastru asa ca se potrivesc mult cu jeansii nostri cei de toate zilele.
Vedetele sunt inebunite dupa tenesii cu talpa inalta creadi de Isabel Marant. Dana Rogoz este o fashionista si nu putea rata acest trend cool. Vedetele precum Jessica Alba si Hillary Duff la plimbare cu copii incaltate cu tenesii cu talpa inalta.
Ghete de iarna pentru fete,Ghete de iarna pentru doamne si domnisoare,Ghete de iarna pentru barbati,Ghete de iarna pumma,Ghete de iarna adidas,Ghete de iarna pentru vedete,Ghete de iarna pentru baieti,Modele de ghete la moda iarna,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu