Concurs Libresse 15 octombrie - 30 noiembrie 2015

Campania "PinkDay" este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 15.10.2015 - 30.11.2015, inclusiv.

Produsele promotionale sunt produsele Libresse, comercializate de catre organizator pe piata din Romania, marcate in exterior cu o eticheta promotionala:


    Absorbante
        Libresse Ultra Normal 20 buc
        Libresse Ultra Normal 10 buc
        Libresse Ultra Long 16 buc
        Libresse Ultra Long 8 buc
        Libresse Ultra Natural Care 20 buc
        Libresse Ultra Natural Care 10 buc
        Libresse Ultra Normal 40 buc
        Libresse Ultra Goodnight 10 buc
    Pantylinere
        Libresse So Slim 32 buc
        Libresse So Slim 64 buc
        Libresse Normal 32 buc
        Libresse Multistyle 30 buc
        Libresse Natural Care 40 buc
        Libresse Natural Care 58 buc

Codurile paticipante la promotie se vor regasi pe etichetele promotionale aflate pe exteriorul ambalajelor produselor participante la promotie. Pe baza acestor coduri participantii se pot  inscrie pentru a putea castiga unul dintre premiile oferite instant, fie in  tragerea la sorti de la finalul campaniei.

Participantul trebuie sa pastreze bonurile fiscale si etichetele cu coduri promotionale in original pentru validarea ulterioara premiilor.

Produsele promotionale Libresse sunt disponibile in limita stocului existent.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

    Participantul trebuie sa achizitioneze minim un produs promotional Libresse, ce contine un cod unic promotional;
    Participantul se va inscrie la promotie exclusiv prin transmiterea unuia sau a mai multor Coduri de pe Produsele promotionale Libresse prin oricare dintre cele 2 modalitati de inscriere in campanie:
        (a) prin expedierea, in perioada 15 octombrie - 30 noiembrie 2015, a unui SMS la 1812 (tarif normal in retelele Orange,  Vodafone si Telekom) continand codul unic ce se regaseste pe eticheta promotionala de pe exteriorul pachetelor.
        (b) online, prin introducerea codului promotional ce se regaseste pe eticheta promotionala de pe exteriorul pachetelor si a numarului de telefon mobil si completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului libresse.ro.

Indiferent de modalitatea de inscriere (online sau SMS), participantii  la promotie trebuie sa pastreze, eticheta promotionala de pe exteriorul  pachetelor, continand codul unic, precum si bonul fiscal ce atesta achizitia Produselor promotionale Libresse, in original, pentru validarea ulterioara a  premiului.

Pentru a putea castiga unul dintre premiile campaniei fiecare participant trebuie sa inscrie minim un cod promotional valid descoperit pe etichetele promotionale de pe ambalajele produselor pe toata durata campaniei promotionale.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

    47 x Premiu instant oferit prin momente norocoase: 100 de Euro
    1 x Premiu final oferit prin tragere la sorti: 5.000 de Euro

Premiile campaniei promotionale constand in bani, in valoare de 100 de Euro se vor oferi prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna inaintea inceperii campaniei promotionale in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii campaniei promotionale, din intervalul corespunzator perioadei campaniei promotionale. Se vor desemna 47 de momente norocoase. Va fi desemnat castigator participantul care a transmis primul in campania promotionale o inscriere valida dupa un moment castigator, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul castigator si momentul inscrierii in campania promotionale.

Premiul final constand in bani in valoare de 5.000 de euro va fi oferit prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public. In data de 3 decembrie 2015 se va trage la sorti un premiu, ce consta intr-un premiu in bani in valoare de 5.000 de euro impreuna cu 10 rezerve.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant al imputernicitului in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, pentru a fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare. Participantii desemnati castigatori vor fi apelati la numarul de telefon cu care s-au inscris in campanie.
Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu