Promotie Napolact 2015 pe facebook

Promotia are loc in perioada 11 martie 2015 ora 15:00 – 3 mai 2015, ora 23:59:59. Promotia se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.
In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
  • a. sa acceseze pagina de Facebook Napolact;
  • b. sa acceseze aplicatia “Cedra Cinstit cu Fructe – Momentul meu cinstit” gazduita de pe pagina de Facebook Napolact
  • c. sa apese butonul “allow” (permite) pentru a-i permite aplicatiei sa-l identifice pe posibilul participant prin datele pe care acesta este inregistrat pe Facebook. Atentie, acest pas este impus de platforma Facebook prin termenii si conditiile ce privesc dezvoltarea aplicatiilor in interiorul platformei;
  • d. sa citeasca instructiunile si sa participe, dupa cum urmeaza:
    • sa urce din propriul calculator o poza “selfie” (poza pe care utilizatorul si-o face singur tinand obiectivul aparatului/telefonului indreptat catre fata acestuia);
    • sa completeze formularul de participare conform instructiounilor descrise – alaturi de selfie-ul urcat, utilizatorul trebuie sa completeze formularea din aplicatie “Eu, cu mine si….”, asfel creand o expresie peronalizata a momentului sau cinstit, a momentului sau de liniste care il relaxeaza. EX: Eu, cu mine si iaurtul preferat; Eu, cu mine si cartea preferata; Eu, cu mine si canapeaua confortabila etc…
    • sa salveze participarea, apasand butonul “Creeaza momentul tau cinstit”;
Fiecare participare va fi moderata, pentru asigurarea ca respecta tema campaniei & instructiunile oferite. Aprobarea se va face in maxim 24 de ore pentru participarile de luni-joi si in maxim 72 de h pentru cazurile in care participarea are loc vineri, sambata sau duminica.
Vor fi luate in calcul doar inscrierile valide si aprobate in perioada de desfasurare a fiecarei faza mentionate mai sus.
In cadrul promotiei se vor acorda 49 de premii, dupa cum urmeaza:
  • Categoria I de premii pentru “Cei mai linistiti utilizatori” – se vor desemna cate 3 castigatori, in fiecare saptamana de campanie, din cele 8 saptamani – in total 24 de premii (cate un premiu pentru fiecare castigator). Premiul consta in: o perna presonaliata cu mesajul inscris in aplicatie & livrare.
  • Categoria II de premii: pentru “Cei mai apreciati utilizatori” – se vor desemna cate 3 castigatori, in fiecare saptamana de campanie, din cele 8 saptamani – in total 24 de premii (cate un premiu pentru fiecare castigator). Premiul consta in: un bax cu 20 de iaurturi Cedra Cinstit cu Fructe (un mix din toate sortimentele existente pe piata).
  • Categoria III de premii: premiul final al campaniei – se va desemna 1 castigator, pentru toata perioada campaniei. Se va acorda un premiu prin tragere la sorti dintre toti cei cu insrieri apobate in campanie. Premiul consta in: un selfie stick.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu